Bas en Do bespreken hun kleffe gedrag

Bas en Do bespreken hun kleffe gedrag

Bas en Do hebben zojuist een gesprek gehad over hun veel besproken kleffe gedrag. Dominique vertelt haar vriendje dat hun geklef niet door iedereen geliefd is…

Buiten besluiten de twee een sigaretje te roken en Do begint het gesprek. Ze vraagt aan Bas waar hij wil gaan liggen. Bas antwoordt dat het hem niet zo veel uit maakt. Waar slaap jij het liefst vraagt hij door. Het maakt mij ook niet zoveel uit antwoordt Do. Zolang me maar uit het zicht liggen voegt ze eraan toe. Het is kenbaar gemaakt dat het voor sommige bewoners niet zo prettig en dat wil ik niet… Voor wie is het niet prettig dan? vraagt Bas zich vervolgens af. Hij wist het namelijk niet. Michael vertelt Dominique, hij ontwijkt ons liever op het moment en het is niet prettig voor hem om zo te leven. Bas herkent het wel, hij vertelt dat Michael hun voortaan kleffie en beffie wil noemen. Do vertelt wat Michael nog meer te melden had. Hij zei tegen mij dat het lijkt dat ik hier niet ben voor mezelf en alleen ben gekomen voor jou. En ik zou rekening moeten houden met anderen. Bas kijkt wat verbaasd en Dominique vertelt verder. Hij moest vannacht op de vide liggen omdat hij niet bij jou en mij kon zijn in de woonkamer. Maar ik wil helemaal niet roddelen! Ik weet niet of ik dat nu aan doen ben, maar dat wil ik niet. Ben er gewoon van geschrokken geeft ze vervolgens toe. Ik ervaar het zelf niet zo maar wil wel rekening houden met de groep. Bas heeft er verder ook niet veel over te zeggen. Hij knikt alleen maar… Zullen de twee voortaan rekening houden met de rest? En in dit geval het meest met Michael?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 22:54

    Enkelen waaronder Michael hadden een jaar eerder in utopia moeten zitten.Dan hadden ze nl helemaal wat te klagen(terecht) gehad. En dan denk ik aan bijv. joey/laura b en gio/naomi. Ik denk dat vooral cees en vooral michael gek zou zijn geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *