Bas ging de confrontatie met Michael aan

Bas ging de confrontatie met Michael aan

Wat gebeurde er gisterenavond nog? Nou Bas ging na het gesprek met Dominique over hun geklef het gesprek aan met Michael. Hij heeft eerder nogal wat kritiek geuit en daar wil Bas ook het een en het ander van weten.

Vind je het erg dat ik in de loods slaap? begint Bas het gesprek. Michael reageert verbaasd en zegt dat hij niet precies weet wat hij nou bedoeld. Bas vertelt waar hij op doelt, het slapen in de woonkamer. Nu het kwartje gevallen is bij Michael zegt hij dat dat ook wel een ander verhaal is. Dat heb ik gezegd, ik heb gezegd dat ik desnoods mijn  plek afsta zodat jullie gewoon een kamertje hebben. Ik zeg wat ik ervan denk. Ik heb mijn bed aangeboden en het is aan jullie wat jullie ermee doen. Ik heb geprobeerd het gesprek met jou aan te gaan, maar dat kwam niet aan. Toen kwam dit ter sprake en toen heb ik gewoon mijn gevoel geuit voegt hij eraan toe. Bas maakt vervolgens duidelijk dat hij liever niet heeft dat Michael die frustraties op deze manier uitspreekt. Stap gewoon op mij af de volgende keer benadrukt hij. Michael legt nogmaals uit dat hij geen zin heeft in het ‘kleffie en beffie’ gebeuren. De twee zijn volgens hem constant aan het bekken tijdens een evenement en verder doen ze niets. En daar klagen ook anderen over. Het is leuk dat ze verliefd zijn, maar jullie moeten je ook focussen op de doelen waarom ze in Utopia zijn. En daarnaast komen er ook stemmingen aan. Denk je dat ze op de bank komt vraagt Bas zich af, doelend op Dominique. Michael antwoordt dat hij dat niet direct zo zegt maar meng je in de groep. Help anderen en laat zien waarmee je bezig bent voegt hij eraan toe. En uiteindelijk zullen we allemaal een voor een de poort uitlopen en niet hand in hand. Maar Bas vindt het op zijn beurt niet fijn dat Dominique nu afgerekend wordt op haar verliefdheid. Al is ze ook niet open tegen mij en dat de groep dan weinig van haar weet is niet gek. Michael denkt dat het gesprek over haar verleden poorten kan openen. Er zal begrip komen en ze zal begrepen worden. Je eerste twee maanden zijn het belangrijkst. Dan moet je je niet gaan afzonderen vindt hij. Eerst opbouwen en dan gaan knallen zijn zijn laatste woorden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 14:11

    Ik vind dat Michael gelijk heeft , je gaat niet Utopia in om gelijk apart te gaan slapen.
    Ook vind ik het zeer zeker niet gepast om Michael maar gelijk een relnicht te noemen.
    Hij is zoals hij is en mag gewoon ook een mening hebben.
    Ze moet doen waar ze voor is gekomen en niet gelijk de koffer in te duiken met iemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *