Cees is jarig!

Cees is jarig!

De oudste bewoner van Utopia is vandaag weer een dagje ouder geworden. Hij mag maar liefst 62 kaarsjes uitblazen! Uiteraard werd dat omstreeks 00:00 uur al gevierd. Alle bewoners zongen een liedje voor hem gevolgd door knuffels, felicitaties en her en der een kusje. En het wordt vandaag extra gevierd want er staat een verjaardagsfeestje op de evenementen kalender. Cees bedankt de bewoners dat ze dit moment met hem delen. Het is toch anders dan thuis. Maar jullie vangen dat goed op benadrukt hij. Ook vindt Cees het bijzonder dat er veel mensen op zijn verjaardagsfeest gaan komen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en die begon voor de jarige job al goed. Zo maakte Rowena een ontbijtje voor hem en heeft Cees voor zijn doen lekker uitgeslapen. Naar alle waarschijnlijkheid zal er nog verjaardagspost komen. Momenteel neemt Cees met iedereen de taken door voor zijn verjaardagsfeest in de vorm van een centraal. Wie weet komen we daar later op terug. In ieder geval, namens UtopiaTVshow.nl gefeliciteerd Cees! Hieronder kun je de gehele verjaardagsspeech nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *