Michael gaat Bas en Do kleffie en beffie noemen

Michael gaat Bas en Do kleffie en beffie noemen

Bas en Michael hadden gisteren een gesprekje op de bank in de woonkamer. Er werd van alles besproken maar het hoofd onderwerp is toch wel de liefde…

Het verbaast mij dat je nog het minst met Wim gepraat hebt begint Bas het gesprek. Ik heb al wel een paar gesprekken met Wim gehad antwoordt Michael. Dan kan het wel naar the next level grapt Bas vervolgens. Jongen, ik denk niet dat ik met Wim naar the next level wil, in die zin dat het niet mijn type is. Mijn type loopt hier niet rond benadrukt Michael. Zeker weten vraagt Bas verbaasd. Ik dacht dat jouw type hier wel rond liep. Als ik moet kiezen wel ja gaat Michael verder. Maar mijn type moet een leuke lach hebben. Ik val echt voor een lach en spontaniteit. Qua uiterlijk zit dan mijn type er niet bij. Ik kan wel snel verliefd worden gaat hij verder. Benji is super leuk, ik val voor zijn lach. Daar houd ik van. En wat is er mis met mijn lach vraagt Bas door.

 Michael vindt die ook heel cute, ik wil niet zeggen dat je innerlijk k*t is, maar… Ja, je bent een aardige jongen voegt hij eraan toe. Bas onderbreekt hem, maar je valt niet op aardige jongens? Er moet wel een beetje pit in zitten, anders kunnen ze mij niet aan zegt Michael terwijl hij zijn make up spiegel aan het schoonmaken is. Ik had wel meer pit van jou verwacht. Of is dat omdat je nu verliefd bent? Ik ben wel pittig hoor antwoordt Bas. Michael vindt Bas maar een pussy. Pfff zucht Bas, ik had ook wel wat meer pit van jou verwacht!Wacht maar af verzekert Michael, ik ben hier nog maar acht dagen. Ik ga niet al mijn pit nu al weggeven, dat schrikt mensen af. En dan begint Michael over het geklef van Bas en Dominique. Daar moet ik toch iets over zeggen. Hoezo vraagt Bas verbaasd. Hoe bedoel je? Zo erg is dat ook niet? Gewoon antwoordt Michael, ik ga jullie kleffie en beffie noemen. Bas benadrukt dat hun niet zo vaak bij elkaar zijn en dat hij het wel mee vindt vallen. Maar Michael denkt daar anders over, dan zit ik met jou te praten en dan kruipt ze weer bij jou op schoot. Zo voor me neus. Het ligt ook aan mij, misschien mis ik Sander. Ik word daarmee geconfronteerd. Bas staat daarna op en zegt dat Michael altijd een knuffel kan krijgen. Ik ga roken. Misschien zeg ik het wat hard geeft Michael toe. Het ligt ook aan mij. Heeft Michael gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:21

    Is er ooit iemand geweest die tegen Ivan en Nicole hebben gezegt over hun verhouding of met Mark en Gina .
    Waarom wel dat jaloerse gedoe met Bas
    Zag gisteren de beelden van het vernielen van de caravan wat ook een stelletje kinderen heeft Bas ooit iets met le luifel gedaan .
    Als hij dat wel had gedaan dan was de loods te klein geweest ,de caravan gaat geen geld verdienen maar blijf van ander mans spullen af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *