Bas en Do niet officieel verkering?

Bas en Do niet officieel verkering?

Bas en Dominique lagen gisterenavond weer zoals we gewend zijn bij elkaar. Voordat de twee gingen slapen hadden de twee nog een gesprekje. Een gesprek over hun relatie binnen Utopia…

Er wordt gezellig geknuffeld in bed en dan begint Bas over zijn DJ workshop. De twee DJ’s vroegen namelijk hoe het nou precies zat tussen Do en Bas. Ik heb toen gezegd dat je het wel als vriendinnetje kon noemen. Dominique weet het nog niet zo goed. Ze heeft namelijk geen label nodig. Ik weet wat je voor mij voelt. Bas legt vervolgens uit dat niemand er echt moeilijk over kan doen nu hij het uitgesproken heeft. Ik probeer er zelf ook niet moeilijk over te doen benadrukt Do, maar ik heb gewoon niet de beste ervaringen met iets mijn noemen… Ik vind je lief, grappig, aantrekkelijk en voel me veilig bij je. Maar van de andere kant is het link om dat hier te doen en als je er geen label opplakt is het makkelijker om het stop te zetten. Bas snapt zijn “vriendinnetje’ gelukkig wel… Maar hoe het verder af gaat lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *