Bas sluit Wim en Michael op in de werkschuur

Bas sluit Wim en Michael op in de werkschuur

Nog meer gebeurtenissen van gisterenavond, zo sloot Bas Wim en Michael op in de werkschuur. Dit deed hij met behulp van mede bewoner Michael, want hij heeft de bouwer richting de werkschuur gelokt met een smoesje. Als de twee richting de werkschuur lopen haast Bas zich om verschillende zaken bijeen te pakken. Zo pakt hij schroeven en een boormachine. Als de twee in de werkschuur zijn pakt Bas zijn kans en sluit de heren op. Vervolgens gaat hij weer naar binnen met de mededeling dat hij de twee opgesloten heeft. In de werkschuur is er niet zoveel paniek. Stukke minder als dat het er bij Bjorn en Rowena aan toe ging. De heren gingen een gesprek aan over verschillende onderwerpen zoals homoseksualiteit. Ook wordt er nog voor koffie gezorgd zodat de twee het niet al te koud hebben. Na een redelijk lang gesprek begint Michael het toch wel koud te krijgen en de heren willen eigenlijk wel ontsnappen. Ontsnappen zonder iets kapot te maken. Maar dat is niet zo makkelijk want Bas heeft overal aan gedacht. Wim wil uiteindelijk met een voorhamer aan de slag gaan maar Michael kan hem tegenhouden. De twee zijn erachter gekomen dat er een schanier zwak is en willen het op die manier proberen. Uiteindelijk komen Rob en Mark kijken, en helpen de heren een handje om te snappen. Een ding nemen de heren zich voor, we gaan terug pranken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *