Het centraal van 21 januari

Het centraal van 21 januari

De bewoners hebben weer het een en het ander te bespreken, hier lees je alle besproken punten van 21 januari terug.

Opening centraal
Rob begint, hij vertelt dat hij samen met Benjamin de lunch verzorgd en daarna is het running dinner. Dus ze staan heel de dag in de keuken. Cees geeft vervolgens een inzicht in de kaartverkoop van Live in de Loods en de markt. Deze zien er goed uit.

Bonus
Ivan is benieuwd wat er is overgebleven van de bonus en of er nog een deel naar de pot gaan. Hier wordt vaag over gedaan, en wordt niet concreet.

Een bruin café
Bjorn heeft lekker op internet zitten rondkijken naar spullen voor in de nieuwe kroeg. Reclameborden, borden in een Amerikaanse stijl. Bjorn heeft er zelfs al een paar aangeschaft. Van zijn eigen geld. Ook heb ik geïnvesteerd en geholpen bij de financiën van het poëzieboekje van Victoria voegt hij eraan toe. Wim geeft samen met Mark de financiële voordelen die de kroeg gaat creëren. Dus wat je eigenlijk zegt Wim is dat we de BV verlichtten als we investeren in de project? Een duidelijk opgezet plan. De meeste bewoners moeten er wel om lachen.

Cravan en Truien
Bas en Dominique hebben een aantal dingen voor de caravan gekocht en Ramona heeft wat geld in haar truien project gestopt.

Bijdrage sporten
Mark geeft aan dat iedereen die sport een kleine bijdrage moet doen om dit levend te houden.

Carnaval
Bas stelt voor om wat geld uit te geven aan wat kleding. Hij denkt op die manier meer mensen te trekken en zo meer kaarten te verkopen.

Verf de caravan workshop
Mark en Cees willen niet meedoen aan het project voor de caravan workshop. Cees wil wel wat geld investeren zo deelt hij mede. Do komt nog terug op verdere details van deze workshop.

Promotiefilm
Ramona zegt dat de promotiefilm die voor de markt is gemaakt straks op de Utopia courant staat. Verder wil Ramona meer merchandise gaan maken. Zij pakt dit op met Do en Gabriëlle. Een fotoboekje staat hoog op de prioriteitenlijst om te fabriceren.

Utopia markt
Michael zegt dat hij samen bezig is met een aantal andere bewoners met de markt. Hij moet nog een beetje inkomen. Victoria heeft er iets op toe te voegen en geeft een verdere update. Zij gaat de mails oppakken. Rob en Michael pakken de promotie voor nieuwe standhouders aan.

Drankkast, voorraad en boodschappen
Ook wil Victoria een inventarisatielijst. Het is gewoon geld van de B.V waarvan niemand weet waar het blijft voegt ze eraan toe. Verder wil ze een slot op de alcohol en weten wat de precieze voorraad is van de merchandise. Verder vertelt ze dat ze samen met Cees de boodschappen doet en wil de procedure hiervoor aanpassen. Voor elf uur ’s avonds, want ik ga niet daarna nog kijken. Heb je het niet gedaan, dan heb je pech. Zo! merkt Rob op, doelend op de duidelijke taal van Victoria.

Schrijven
Benjamin vertelt dat hij samen met Victoria druk bezig is met van alles dat met het geschreven woord te maken heeft. Ik ben bezig met het digitaliseren van mijn werk en Vic is mij ook aan het helpen voegt hij eraan toe.

Wim de bouwer
Wim geeft een update over lekkende bakken, isolatie, andere dingen die kapot zijn en hij gooit wat cijfers en maakt wat begrotingen bekend. Iedereen lijkt het allemaal wel prima te vinden.

Live in de loods
Bjorn geeft alle bewoners instructies over Live in de Loods concert. Waar iedereen moet staan en wat hun taken zijn. Bjorn neemt de tijd. Zo’n twintig minuten.

Cees en kosten
Cees geeft een update over evenementen en de boodschappen. We schieten over het budget van de boodschappen heen merkt hij op. En Ivan vraagt zich af waarom. Dat komt door het eten antwoordt Cees. Mark vindt dat het budget verruimd moet worden. Cees lijkt gefrustreerd. Wat Cees bedoelt is dat er gewoon even op de kleintjes  gelet moet worden gaat Mark serieus verder. Ook Gina, Gabriëlle en Ramona bemoeien zich in de discussie. Het enige wat ik zeg is dat we er een beetje op moeten letten benadrukt Cees.

Einde centraal
Zaterdag nog even een kort centraal merkt Mark op. Bjorn onderbreekt hem met allerlei andere kleine dingen. Iedereen heeft het wel gehad met Bjorn zijn verhalen en onderbreken hem. Mark geeft een klein verslag van de boekhouding en analyse van de cijfers. Welke positief uitvallen en daarna eindig het centraal van vandaag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *