Ramona voelt zich niet zo lekker

Ramona voelt zich niet zo lekker

Tijd om weer wat Utopia nieuws te omschrijven. Zo voelt Ramona zich niet zo lekker en Rowena ging het gesprek met haar aan.

Ramona voelt zich namelijk niet goed en is haar bed in gekropen. Ze vertelt dat ze iets in heeft genomen en… Helaas kunnen we de rest niet volgen  omdat de regie de stream verwisselt. Wel vangen we op dat Mark serieus vertelt aan Ivan dat Ramona drugs of iets zou hebben genomen… Maar in hoeverre dat waar is? Enfin, terug naar het gesprek op bed. Ramona vertelt aan Rowena dat ze de groep wilde laten weten waar ze precies mee bezig is. Ik wilde het gewoon even zeggen… Rowena onderbreekt haar, je moet helemaal niks. Je moet geen druk vanuit de groep voelen benadrukt ze. Dat moet je onthouden. Ramona knikt en Rowena besluit naast haar te gaan liggen. Nu denken mensen dat ik weer niet goed voel als ik in bed ga liggen vertelt Ramona maar ik voel me ook gewoon niet goed. Wat moet ik doen dan? Als jij je niet lekker voelt, dan ben je gewoon even niet lekker antwoordt Rowena. Het is ook gewoon de groepsdruk die je voelt. Daarom heb ik de dingen die ik moet doen even naar het eind van de dag verplaatst gaat Ramona verder. Ik weet dat sommige mensen al een oordeel hebben en dat zullen ze toch wel hebben merkt Rowena vervolgens op. Doe je je projecten wel voor jezelf of voor anderen vraagt ze vervolgens. Ramona antwoordt dat ze het voor allebei doet. Je moet bij jezelf blijven benadrukt Rowena en laat haar daarna even met rust. Wat vinden jullie, doet zij dit zichzelf aan, of komt het door de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *