Rowena en Bjorn ruzie over Live in de loods

Rowena en Bjorn ruzie over Live in de loods

Het live in de loods concert van Bjorn en Rowena komt steeds dichterbij. Er wordt druk gerepeteerd, georganiseerd maar ook ruzie gemaakt. In het kantoor spreken de twee hun frustraties uit en praten het vervolgens bij.

Rowena zit in een gespannen houding naast Bjorn.En begint het gesprek, ze vindt dat Bjorn dingen laat liggen en Bjorn vindt op zijn beurt wat van Rowena.We gaan de diepte in voegt hij er sarcastisch aan toe. Dan reageer je toch gewoon zegt Rowena met enige irritatie. En haalt als voorbeeld naar voren een mail waarop hij niet heeft geantwoord. Ik wil graag direct contact hebben benadrukt ze. Bjorn antwoordt dat het hem meer ging dat Rowena het in de groep wilde doen terwijl er nog niets zeker is. Ik spreek uit ervaring en wil je graag leren over de verhoudingen en manier waarop je relaties moet onderhouden. Maar daar heeft Rowena geen zin in. Het gaat mij er om dat we gewoon contact hebben, punt! Je weet waarom ik hier ben. Ik wil gewoon weten hoe het gegaan is voegt ze eraan toe.De twee komen tot de conclusie dat de communicatie niet goed loopt. Maar dat is het niet alleen, ook de communicatie naar buiten. Bjorn blijft wederom praten vanuit zijn ervaring. Hij zegt dat hem van alles is beloofd maar dat het vaak niet zo uitpakt in Utopia. De twee lijken elkaar uiteindelijk te begrijpen. Rowena zegt dat als Bjorn veel ervaring heeft, hij haar daarin mee moet nemen. Ik heb die ervaring niet gaat ze verder, dus doe ik het gewoon  Bjorn beloofd haar dat voortaan te doen.Bjorn is volgens zichzelf een heel ervaren organisator in Utopia. Volgens hem kan Rowena een hoop van hem leren. Vinden jullie dat ook?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 23:41

  Bjorn een organisator …? 🙂
  Juist Bjorn, die dat beweert. Dan denk ik terug aan het geplande feest in de zomermaanden van 2015,
  Wat toen een enorm groot feest moest worden, is uiteindelijk terug gedraaid naar een eenvoudige happening. En het had heel weinig gescheeld of het hele feest zou worden afgelast. Ja dat herinner ik mij nog enorm goed.

  Dus als Bjorn vindt dat hij een ervaren organisator is…… tja eigendunk, daar ontbreekt het hem
  niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *