Dominique wil dat Bas haar vriendje wordt

Dominique wil dat Bas haar vriendje wordt

Mark is bezig geweest voor zijn mede bewoners Bas en Dominique. Hij heeft van de tattoo shop een romantische kamer gemaakt. Met rozenblaadjes en kaarsjes kortom super romantisch! Mark vraagt aan Bas of hij even met hem mee wil lopen. Hij is de hele dag druk geweest om een love room voor Bas en Do te maken. Vol trots doet Mark de deur open en laat hem de kamer zien. Er staat een tweepersoonsbed waar rozenblaadjes op liggen. Bas vindt de kamer geweldig en kan niet wachten om Do hun romantische plekje te laten zien. Do is blij verrast als ze de kamer ziet aah hoe cute! zegt ze enthousiast. Dit is echt superfijn! Dominique geeft Bas een zoen. Heb jij dat gedaan? vraagt ze. Nee antwoordt Bas, Mark heeft het gedaan! Dat is nog veel erger! Ik denk dat ik maar met Mark moet gaan! grapt Do. Bas doet alsof hij beledigd is en maakt aanstalten om de kamer uit te lopen. Do grijpt hem vast, nee hoor grapje!” En geeft Bas een knuffel. Al snel komt het gesprek op gang tussen de twee verliefde mensen. Ik heb ergens over nagedacht begint Do. Gister vroeg je aan mij hoe ik het zou vinden als je met iemand anders kust. En eigenlijk wil ik dat niet. Ik wil eigenlijk dat je alleen maar met mij kust. En ik wil je mijn vriendje noemen. Als dat mag van jou. Bas lacht en antwoord kijk dat antwoord wilde ik dus gisteren! Do snapt het maar legt uit dat het soms lastig is. En dat is maar goed ook want volgens mij hou je niet van heel easy voegt ze er plagerig aan toe. Bas geeft zijn vriendin een kus, en zegt dat had het wel een stuk makkelijker gemaakt. En saaier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anja at 09:37

    Kennen elkaar 14 dgn?????
    Nu al volop hokken en leven als of je getrouwd bent.
    Do gaf aan camare schuw te zijn,,weinig van te merken
    En Bas schuift ze binnenkort aan de kant voor een andere utopiaan, want bij 1 houd ze het echt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *