Rowena en Do spraken over de liefde

Rowena en Do spraken over de liefde

Nu het officieel is dat Bas en Do verkering hebben na een romantisch avondje.Besloten Rowena en Do nog even bij te praten, de twee hadden het over de liefde…

De twee dames namen plaats op de bank en al snel begon het gesprek. Je kunt hier wat sneller verliefd worden zeggen ze begint Rowena tegenover Do. Misschien is dat ook wel zo antwoordt Dominique maar het maakt me happy. Ben je verliefd vraagt Rowena vervolgens door. Ja antwoordt Do ik denk van wel  Ik heb wel kriebeltjes in mijn buik! voegt ze er blij aan toe. Rowena vertelt dat ze blij voor haar is maar benadrukt dat het nog wel pril is. Do is het er daarmee eens, het is inderdaad nog heel pril maar als hij bij mij een kusje komt geven heb ik zoiets van oeh… Vervolgens ontstaat er gegiechel en Rowena vertelt dat ze op dit soort momenten toch haar eigen vriend wel mist. Ik hou ook erg van kusjes geeft ze toe, ik ben echt een kleffie!

Ik denk dat we dat allemaal wel klef zijn antwoordt Do, maar hier is het gewoon anders en lastiger. Rowena valt even stil en zegt daarna dat ze het wel heel leuk vindt voor Bas en Rowena, absoluut! Bas heeft het beste met je voor want dat zit in zijn aard. Daarom houd ik ook van hem. Hij is gewoon een heel fijn en oprecht persoon gaat ze verder. Volgens Rowena is Bas ook geen foute man maar de relatie is wel snel gegaan. Zolang je gewoon je ding doet is het geen probleem.  Als je nog steeds voor je doelen gaat waarvoor je hier binnen bent gekomen, dan is het goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *