De DJ workshop van Bas

De DJ workshop van Bas

Bas kreeg vandaag hoog bezoek van twee bekende DJ’s namelijk Sunnery James en Ryan Marciano. Bas had de twee benaderd omdat hij graag wil leren draaien en de DJ’s besloten hier een uitzondering voor te maken zoals in de mail omschreven werd. Als de heren op het terrein aankomen worden deze uiteraard hartelijk ontvangen door Bas. Enthousiast gaat het stel richting de studio waar alles neergezet wordt. Aldaar begint de workshop, alhoewel Bas naar eigen zeggen geen ritme heeft komt het volgens de DJ’s wel goed. Als je maar tot acht kunt tellen voegen de twee eraan toe. Er wordt vervolgens een mix van house en techno gedraaid omdat Bas daar wel van houdt. Ook Bjorn komt even kijken en houdt een praatje maar wordt al snel weer weggestuurd. De DJ’s volgen Utopia niet echt laten de twee ook nog even weten. Verder vinden ze Bas goed draaien, zeker voor de eerste keer. Benieuwd hoe het er allemaal aan toe ging? Bekijk dan onderstaande video even terug. Of er nog een vervolg workshop komt is onduidelijk. Heeft Bas talent?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *