Wat vindt Bjorn van Bas zijn DJ actie?

Wat vindt Bjorn van Bas zijn DJ actie?

Momenteel krijgt Bas een DJ workshop van twee bekende DJ’s, namelijk Sunnery James en Ryan Marciano. Hier schreven we eerder al over. Maar wat vindt Bjorn van deze actie?

Voordat de workshop begon sprak Bjorn Bas aan. Ik neem aan dat jij straks in de studio zit he? Ja antwoordt Bas. En Bjorn laat weten dat hij de actie bewonderenswaardig vindt. Ik voel me altijd schuldig als ik dit soort dingen voor mezelf regel. Maarja, ik ben hier ook voor mezelf. Ik moet eigenlijk ook gewoon een paar van die gasten uitnodigen voegt hij eraan toe. De eerste gigs heb ik al gaat hij verder. Maar Bas zegt dat hij deze straks ook. Bjorn lacht, nee antwoordt hij je moet eerst oefenen dit is je eerste workshop. Bas wuift de opmerking van Bjorn weg en Ramona neemt het voor haar “mattie” op. Je hoeft niet bang te zijn hoor zegt ze tegen Bjorn. Oh nee dat ben ik sowieso niet verzekerd Bjorn. Concurrentie als je het zo wilt zien is alleen maar goed. Bas legt uit wat hij van plan is, hij wil gewoon een beetje funky muziek draaien maar Bjorn lijkt er een beetje aan te twijfelen. Een andere stijl als wat die jongens draaien dus concludeert hij. Zij draaien namelijk een beetje hetzelfde zoals ik draai. Wat later spreekt Bjorn met mede bewoner Mark op de vide. Bjorn lijkt toch wel een beetje te balen. Ik moet even mijn contacten warm houden zo zegt hij. Maar nu Bas iedereen al gemaild heeft weet ik het even niet. Het is wel f*cking k*t geeft hij toe. Maar waar dit van Bas opeens vandaan komt? Maar ja prima… Is Bjorn wellicht toch een beetje jaloers? Later komen we bij je terug over hoe de DJ workshop verlopen is die Bas momenteel krijgt. Kom je snel weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *