Bas spreekt Rob aan

Bas spreekt Rob aan

We schreven er al eerder over, de gaatjes in het plafond van de caravan geboord door Rob zijn ontdekt door Bas en Dominique. En Bas vindt deze actie echt niet kunnen, hij besloot Rob erop aan te spreken.

Ook heeft Rowena over deze actie vertelt aan Bas. Hierdoor werd Rob boos op Rowena, hier schreven we in onze Utopia nieuwtjes al kort over. Bas liep vervolgens richting Rob om hem aan te spreken. Hoe heb je gaatjes in mijn plafond geboord? Rob lacht, hoe weet je dat? Bas vindt het niet om te lachen en Rob legt uit dat het een boobytrap was.  En dat ze zelfs nog meer van plan waren. Volgens Bas is het gewoon andermans spullen slopen. De caravan heen en weer schudden terwijl we slapen oké, maar gaten in een dak maken, kom op ouwe! voegt hij er geïrriteerd aan toe. Rob antwoordt rustig dat het zo weer gefixt is. Gewoon een beetje kit erop is de oplossing. Bas lijkt wat emotioneel te zijn door wat er allemaal gebeurd is en Rob merkt dat ook. Ben je er echt verdrietig om? vraagt hij. Bas geeft er geen antwoord op maar benadrukt dat hij het gewoon een k*t streek vindt. Volgens Rob was het niet de bedoeling dat Bas het echt zo rot vindt, daarna gaan de twee weer uit elkaar. Hopelijk wordt de sfeer vandaag wat gezelliger in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Tineke at 14:10

    Rob is een kinderachtig figuur en jaloers.
    Ook al is alles van iedereen in Utopia, bewust iets kapotmaken waaraan een ander zoveel plezier beleeft is echt dom.

  2. anneke at 13:30

    Het is ook een rot streek als Bas bij iemand anders had gedaan werden die ook boos.
    Hij is alleen jaloers op die twee ,in plaats van slopen kan je beter gaan verbouwen in de loods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *