Dj’s Sunnery James en Ryan Marciano komen langs in Utopia

Dj’s Sunnery James en Ryan Marciano komen langs in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen in huize Utopia, dag 750 om precies te zijn. Bas heeft zijn mail gecheckt en dan ziet hij een heel leuk mailtje voorbij komen die hij trots met zijn mede bewoners deelt. De bewoners krijgen namelijk bezoek van twee DJ’s!

Bas leest het mailtje voor waarin duidelijk wordt dat twee DJ’s tijd hebben gemaakt voor Bas.

“Hoi Bas, bedankt voor je mail. We vinden je aanvraag heel erg leuk. Bij hoge uitzondering, kunnen we vanmiddag rond 13:00 uur bij jou zijn voor een persoonlijke workshop. Tijdens deze workshop brengen wij jou alle fijne kneepjes van het DJ vak bij. We nemen zelf de benodigde DJ gear mee.

Gekkenhuis zegt Bas blij als hij het mailtje voorgelezen heeft, en loopt gelijk richting Dominique om de mail te laten lezen. Wat tof zegt ze blij als ze alles doorgelezen heeft. Super leuk voegt ze er aan toe. Bas loopt vervolgens naar Cees, hij hoopt dat de oudste bewoner ook enthousiast is maar zodra Bas de namen noemt weet Cees niet waar hij het over heeft. Hij kent de DJ’s niet antwoordt hij. Bjorn wilde dit ook zo graag maar dat Bas het nu wel is gelukt, is voor hem een overwinning. Hij is ook trots! Iedereen die hij tegen het lijf loopt, is helemaal in shock. Hoe kan dit?! Dan moet ik wel even wat anders aan doen merken Rowena en Dominique zenuwachtig op. Rowena zou ook wel graag mee willen doen maar of dat kan weet Bas nog niet. Bjorn zal vast ook wel mee willen doen aangezien hij eerder ook een DJ workshop heeft ondernomen. Zal het hem lukken om naast Bas ook les te krijgen van deze DJ’s?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:03

    Ik hoop echt dat het alleen voor Bas is ,als hun wat voor elkaar krijgen mag hij het ook nooit .
    Wat zijn het ook jaloerse mensen ze gunnen hem ook niks.
    En heeft Bjorn al niet genoeg voor elkaar gekregen zijn zo genaamde zang kunsten samen met Rowena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *