Rob en Ramona over de relatie van Bas

Rob en Ramona over de relatie van Bas

Nog meer gesprekken van gisterenavond, dit keer tussen Rob en Ramona. De twee hadden het over de relatie die Bas met Dominique heeft en vond plaats in de horecakeuken.

Rob is met name benieuwd wat het met Ramona doet nu Bas en Do iets hebben. En hoe het met haar gaat. Dat lijkt me wel lastig die hele situatie voegt hij eraan toe. Ramona kijkt verbaasd, dit onderwerp had ze met hem niet verwacht. Maar besluit toch antwoord te geven, ik weet niet zo goed hoe ik met mannen om moet gaan en ik merk dat hier alles tien keer zo groot is. Ik heb veel nagedacht over de situatie en wat er allemaal is gebeurd. Ik wist niet wat er precies met mij aan de hand was. Vond ik hem nou leuk? Of was het gewoon vriendschap? Door veel gesprekken en nadenken ben ik daar achter gekomen. Bas is meer een soort broertje voor mij voegt ze eraan toe. We hebben wel een speciale band maar ik ben niet verliefd op hem benadrukt ze. Ik ben wel blij dat Do en Bas pas een relatie kregen toen ik daar zelf achter was gekomen. Anders was het misschien wat moeilijker geworden. Ben je wel eens echt verliefd geweest? Want ik merk dat je het niet helemaal kan plaatsen vraagt Rob vervolgens aan zijn mede bewoner. Ik ben wel echt verliefd geweest ja antwoordt Ramona. Maar dan probeerde ik het wel een beetje weg te stoppen. Ik dacht altijd het heeft toch eigenlijk geen zin. Het kwam gewoon omdat Bas mij warm ontving in Utopia. Ik voelde me nooit zo op mijn gemak bij een hetero man en daardoor raakte ik in de war. Maar nu ben ik heel blij dat ik er achter ben gekomen dat Bas gewoon mijn beste maatje is. Rob antwoordt dat hij blij voor Ramona is dat het toch goed met haar gaat. Dit is een heel gevaarlijk plekje als het om liefde gaat benadrukt hij. En ik hoop voor hun dat het slaagt en dat jullie daar je omgang in kunnen vinden. Dit is een lastige plek als het goed gaat maar ook een hele lastige als het fout gaat. Ramona is het daarmee eens, daarom heb ik ook  tegen hem gezegd het enige wat ik voor je kan doen is je steunen daarin en als jij daarvoor wilt gaan dan sta ik naast je. Rob geeft vervolgens nog wel wat feedback, hij vindt dat Ramona een beetje voor zichzelf op moet komen. Heb je ook aangegeven van luister pik, we zijn wel matties maar het is niet de bedoeling dat je in één keer weg bent. Ja antwoordt Ramona, maar ook om hem scherp te houden. Er zit wel echt love en hij is gewoon mijn mattie. Ramona bedankt Rob vervolgens voor het fijne gesprek. Ze vindt het lief dat hij even de tijd nam om met haar te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hyl at 11:41

    Willen ze geen kijkers meer van talpa?
    Je word schijtziek van die streams die zo vaak op de poort gaan staan als er iets verteld of besproken word.
    Ik begin die Wilco helemaal te geloven, er is niet veel echt bij
    Ga zo door talpa, binnenkort dalen de kijk cijfers, in ieder geval 1 minder van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *