Ivan niet blij met nieuwe ideeën

Ivan niet blij met nieuwe ideeën

We blikken nog even terug op gisterenavond, Ivan en Gabriëlle hadden nog laat een gesprekje in het kantoor. Het onderwerp van gesprek? Utopia.

De twee bespraken de veranderingen die momenteel gaande zijn. Ivan begon het gesprek en vertelt dat hij voor zichzelf een bepaald Utopia voor ogen heeft. Maar nu zie je dat er een kanteling komt. Nieuwe mensen komen met goede nieuwe ideeën maar het past niet in mijn manier van denken voegt hij eraan toe. Maar van de andere kant vindt Ivan dat hij niet zelf mag bepalen dat zijn kader de juiste manier is. Ik ben benieuwd wat er met Utopia gebeurd als we wel een nieuwe kant op gaan. Ivan somt vervolgens dezelfde standpunten op die hij eerder met Benjamin besprak. Gabriëlle vertelt dat zij en Victoria er beide respect hebben voor wat er komen gaat. Ivan geeft vervolgens toe dat tot nu toe het hem nog niet echt bevalt. Maar je moet het ook de tijd geven voegt hij eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *