Benjamin en Ivan over de grote veranderingen

Benjamin en Ivan over de grote veranderingen

Benjamin en Ivan hebben zojuist een gesprek gehad over de grote veranderingen van de afgelopen tijd en die in de toekomst misschien nog komen gaan. Ook bespreken de heren mede bewoner Dominique.

Benjamin en Ivan staan buiten te roken. Benjamin merkt op dat de dingen in Utopia een hoog tempo heel rigoureus aan het veranderen zijn. Maar dat kan ik nu steeds beter accepteren. Ik krijg er nu wel energie van en ik heb zin om eraan mee te werken voegt hij eraan toe. Ivan snapt het wel, het kost je nu minder energie om het te accepteren dan om het tegen te werken. Vervolgens wordt het gesprek wat verstoord door het geluid van een boormachine uit de caravan. En wat vindt je van de jongedame die daarin zit vraagt Ivan doelend op Dominique. Benjamin antwoordt dat ze nog niet half de potentie van haar zien. Ze is heel oprecht en kwetsbaar en dat vind ik knap. Het is geen dom meisje maar ze is wel een beetje beschadigd. Dit kan een hele mooie plek zijn om te helen gaat hij verder. Maar de relatie komt ook ter sprake, zo hoopt Benjamin dat de relatie wel aan blijft. Mocht het om wat voor reden dan ook, niet werken met Bas dan moet ze in principe weer helemaal opnieuw beginnen denkt Benjamin. Ivan vraagt vervolgens wat Benjamin vindt van de relatie tussen Bas en Dominique. Benjamin heeft zijn bedenkingen, als Bas de afgelopen zes maanden zijn type schetste was dat allesbehalve Do. Maar Cupido’s wegen zijn ondoorgrondelijk hè? lacht hij. Ivan had ook iets anders verwacht, zo dacht hij dat er eerder iets tussen Do en Bjorn zou ontstaan. Benjamin antwoordt dat hij gelijk wist dat het niets tussen hen zou worden. En zegt dat Bjorn altijd de eerste drie dagen van slag is als er een nieuwe vrouw binnenkomt maar dat het dan ook snel weer over is. Verder vindt Benjamin Bjorn kritisch, hij is meer van de topmodellen. Van die internetplaatjes… Ivan vindt op zijn beurt Do wel een flirt, ik zag jou laatst ook met haar dansen tijdens het feestje van Mark. En toen ging ik pas denken wat is dat nou tussen haar en Bas? Als het gesprek er zo goed als op zit vraagt Benjamin aan Ivan of hij nog potentie in Do ziet. Ja antwoordt hij, ze wil graag en dat is het belangrijkst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *