Ivan spreekt Bas aan op zijn relatie

Ivan spreekt Bas aan op zijn relatie

Ivan en Rob besluiten met Bas te praten over Dominique. Ivan wil Bas namelijk waarschuwen voor een relatie binnen Utopia…

Ik wil het uit de wereld helpen begint Ivan zijn gesprek, wat is er aan de hand? Bas lacht en Ivan vraagt door, wat is er tussen jou en Do? Wij vinden elkaar leuk antwoordt Bas. Je bent verliefd vraagt Ivan verder. Ik denk het wel lacht Bas, maar ja we hebben wel iets ja. Hebben jullie al gezoend vraagt Rob nieuwsgierig. Ehm ja antwoordt Bas. Je weet hier hoe relaties in Utopia kunnen gaan benadrukt Ivan. En wat het effect van hierbinnen relaties hebben kan zijn. Dat je bijvoorbeeld teveel tijd met elkaar doorbrengt. Waardoor er sommigen een mening kunnen hebben. Ik ben in die situatie geweest en Rob ook. Er zijn soms dingen die zo kunnen lopen waardoor anderen daar een bepaalde mening over kunnen hebben. Het effect is dan meestal dat mensen zich gaan afzonderen. Ik weet dat dat niet jou intentie is en dat als je verliefd bent veel tijd met elkaar doorbrengt. Heb jij dat zelf in de gaten? Bas zegt zich ervan bewust te zijn en we doen ook gewoon ons ding. Dat we nu veel tijd samen doorbrengen is omdat we samen die caravan willen pimpen. Rob neemt het voor Ivan op, hij benadrukt dat Ivan Bas alleen maar wilt waarschuwen voor een mogelijke valkuil. Dat je geen mikpunt gaat worden. Dat weet ik ook wel zegt Bas. Haal Bassie gewoon een beetje terug gaat Rob verder. Je weet hoe het hier gaat. Ik weet hoe het hier gaat ja benadrukt Bas. In het begin waren we veel bij elkaar maar zoveel zijn we niet met elkaar samen. Zo zie ik het in ieder geval niet. Let er in ieder geval op adviseert Ivan. Ik bescherm jou net zoals jij mij beschermd. Mijn advies is doe je ding. Benieuwd om het uitgebreide gesprek terug te kijken? Bekijk onderstaande video dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 12:29

    Utopia, word heel saai ik ga steeds minder kijken, en als over een week kijk is nog SAAI!!!!!!
    er gebeurt van alles en toch niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *