Nicole jaloers op Ivan

Nicole jaloers op Ivan

Je leest het goed Nicole is jaloers op Ivan, dat komt omdat de dans battle een beetje veranderd is. Er dansen namelijk twee dames met de heren mee. En die dans is vrij intiem te noemen, waar Nicole bepaald niet blij over is. Het liefs wil ze niets weten van deze battle.

Toch besluiten Naomi en Gina het gesprek erover aan te gaan. Ze proberen haar mede bewoner van advies te voorzien. Volgens Gina en Naomi moet Nicole er geen dingetje van maken. Het is aan Ivan wat hij ermee doet. Ik zei ook al je doet maar wat je niet laten kan antwoordt Nicole. Misschien moet je eens mee gaan kijken, het valt allemaal vast mee adviseert Gina. Volgens Naomi is het ook maar dansles en meer niet. Het was eerst de bedoeling dat we dit eerst met zijn allen zouden doen. Dat vind ik al irritant. Toen werd het iets tussen Bas en Ivan en dan ben ik weer de dupe omdat andere mensen niet normaal kunnen doen zegt Nicole. Ook denkt ze dat Ivan zich er zelf ook druk over maakt en dat hij hoopt dat zij de dance battle gaat verbieden. Op deze manier hoeft hij niet zelf de handdoek in de ring te gooien. Zijn de jaloerse gevoelens van Nicole terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 10:06

    Nicole was al (veel) eerder jaloers. Ook al toen alleen die ene blonde dame (sorry weet even haar naam niet) Bas en Ivan les kwam geven.
    Op de TV afgelopen dagen regelmatig een blik van ongenoegen (jaloezie) gezien bij Nicole.

  2. MariaBora at 22:03

    Nicole, als je Ivan hierbij al niet vertrouwt wat moet dat dan als jullie eruit zijn, wil je de hele dag om hem heen draaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *