Ivan blijft bij zijn beslissing, hij stopt met de markt

Ivan blijft bij zijn beslissing, hij stopt met de markt

We schreven er al eerder over, Ivan stopt met de organisatie van de markt. Dit naar aanleiding met de discussie die hij had met Cees eerder vandaag. Rowena en Bjorn gaan het gesprek aan met hun mede bewoner. Blijft Ivan bij zijn beslissing?

Buiten spreekt het stel elkaar, Rowena geeft aan dat ze de keuze van Ivan niet begrijpt en deze dan ook betreurt. Ivan antwoordt dat het echt klaar is, daar blijft het ook echt bij. Elke markt moet je overal rekening mee houden. Terwijl jij dingen doet die moeten gebeuren en nachten wakker blijft. Het zijn dingen die moeten en niemand staat daar stil bij. Denk je dat ik geen rondleidingen wil doen en foto’s maken en rondlopen? voegt Ivan eraan toe. Bjorn hoort Ivan en sluit bij hem aan, het is best zwaar om een markt te organiseren. Het is niet één dag in de maand werken. Rowena snapt het wel maar blijft het toch jammer vinden. Ik heb genoeg mensen zien komen en gaan wat dat betreft zegt Ivan lichtelijk sarcastisch. Ik weet een beetje hoe mensen in elkaar steken. Ik wens jullie succes, jongens. Ik ben constant met allemaal betweters, maar zelf doen, ho maar! Uiteindelijk wordt duidelijk dat Ivan voelt dat zijn inzet niet gewaardeerd wordt. Iedereen heeft opmerkingen en willen zelf zo min mogelijk werken… We zijn benieuwd hoe de Utopia markt nu gaat verlopen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *