Is Bjorn bang voor Cees?

Is Bjorn bang voor Cees?

Het is alweer even geleden dat we je voorzien hebben van Utopia nieuws, sorry! We zullen je snel weer op de hoogte brengen over het reilen en zeilen binnen de wereld Utopia. We gaan even terug naar gisterenavond laat.

Nu duidelijk is dat Ivan niet meer in de marktcommissie wil lijkt Cees het wel wat… Maar Bjorn lijkt dat niet zo te zien zitten, is hij bang voor Cees? Rowena dacht namelijk gelijk aan Cees nu Ivan niet meer mee doet. Maar Bjorn laat weten dat dat niet zo’n heel goed idee is. De twee hebben een verleden en kunnen het niet echt super met elkaar vinden. Dit deelde Bjorn mee bij de douche, Cees heeft dit ook opgevangen en besloot het gesprek aan te gaan met Rowena. Zie je wel, ze willen me nergens bij hebben zegt Cees teleurgesteld tegen zijn mede bewoner. Bjorn wil niet met Cees samenwerken, omdat hij denkt dat Cees niet met de druk van de markt kan omgaan. Ook raakt Cees gefrustreerd als zaken anders lopen dan in de buitenwereld, vertelt Bjorn aan Rowena. Niet vanwege de problemen uit het verleden. Rowena denkt dat Cees misschien moeite heeft om te functioneren in een jong team, maar ze zouden wel veel aan elkaar kunnen hebben. De man van de laptop baalt dat Cees naar Rowena is toegegaan met zijn beklag en niet naar hem. Cees klaagt ondertussen bij Armanda. Hij vertelt over het gesprek dat hij heeft opgevangen en hij denkt dat Bjorn niet met hem wil samenwerken omdat Bjorn hem als een bedreiging ziet. Het is allemaal angst Het is net zoals in het bedrijfsleven. Zodra je iemand treft die heel dicht bij je komt, waarvan je denkt dat hij minimaal net zo goed is als jij of misschien wel beter, dan probeer je die van je weg te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 22:43

  Cees geloofd dat zelf,dat hij beter is dan iedereen,volgens mij lijdt die man aan hoogmoedswaanzin,maar ik ga toch voor,wat ik vaker schrijf,het is een derde rangs acteur,die ze ingehuurd hebben!!!

 2. Ann at 14:26

  Cees cees, ik heb hier zo om moeten lachen, wat ben jij een dom mannetje… Je ben gewoon een narsist, echt het voorbeeld voor iemand die graag wil weten wat narcistisch gedrag is.. Bah

 3. Tineke at 13:08

  Wat zou Bjorn moeten doen als hij zich niet meer kan “verschuilen” achter de computer om voor de markt bezig te zijn?
  Laten ze het 1markt proberen met Kees, hij is niet makkelijk, maar misschien wel meer geordend.
  Als er een draaiboek is moet het vast lukken en daar zal Bjorn dan van balen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *