Stefanie viel vannacht uit bed

Stefanie viel vannacht uit bed

Vannacht was het een rumoerige nacht in Utopia. Stefanie zorgde namelijk voor flink wat herrie…

Stefanie was weer ‘erg blij’ toen er wederom iemand het raam boven haar bed open heeft laten staan. Helaas is dit al vaker voorgekomen. Hierdoor regent al dat regenwater op haar bed en verandert haar slaapplek soms in een zwembad. Dat was dus ook deze nacht weer het geval. Daarom besloot ze vannacht om naar Rob te gaan om te vragen of ze bij hem in bed mocht kruipen. Rob liet dit toe en de twee hadden het gezellig. Of ze iets gedaan hebben is ons ontgaan, maar het zou zomaar kunnen. Want niet veel later viel Stefanie uit bed op de grond. Vanmorgen tijdens het verzorgen van de koeien vertelde ze dan ook het verhaal aan Naomi. Beide lachen het uit… Maar niet iedereen kan erom lachen.

Ze kreunde gewoon heel die kamer bij elkaar zegt Bjorn even later in een gesprek met Naomi. Ook tegen Benjamin doet hij nog even zijn beklag, ik werd er gewoon wakker van! Maar Bjorn was niet de enige die een slechte nachtrust achter de rug heeft, ook Gina vond het een beetje ongemakkelijk. Eerst wilde ik keihard gaan lachen, ik dacht echt wat moet ik nu?! voegt ze eraan toe.  Ze probeerde zichzelf snel in slaap te sussen toen het even rustig was, maar het mocht niet baten. Bjorn had een andere tactiek, hij zette gewoon zijn muziek op vol volume, maar helaas was ook dit tevergeefs. Iedereen kon meegenieten voegt hij nog aan zijn verhaal toe. Blijkbaar hebben de twee toch iets uitgespookt als we de andere bewoners mogen geloven!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Leilei at 22:37

    Ik kan er niks aan doen maar Ivan en Stef zijn mijn faforieten ze zijn echt. Borderline hebben is zwaar maar daarom is ze ook zo heerlijk echt. Een rot dag is een rot dag en dat verbloemt ze ook niet ilove stef

  2. gea at 17:12

    Als Stef haar bed nat was , had zij toch ook naar de wellness of de b &b kunnen gaan ipv met Rob in een een persoons bed daar hadden ze meer ruimte gehad en was er niemand uit zijn slaap gehouden met het gekreun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *