Ivan ziet Cees wel zitten in de markt organisatie

Ivan ziet Cees wel zitten in de markt organisatie

Ivan is sinds gisteren gestopt met de organisatie van de markt. Dit naar aanleiding van een discussie met Cees. En Cees heeft op zijn beurt zich aangemeld als vervanger. Bjorn is het er niet mee eens maar Ivan lijkt daar toch anders over te denken.

Want Ivan blijkt het nog niet zo’n slecht idee te vinden dat Cees zich aan wil sluiten bij de markt organisatie. En Bjorn vraagt zich dan wel weer af of ze dat wel moeten willen. Ik heb namelijk geen zin om naast Rowena ook nog Cees in te moeten werken voegt hij eraan toe. Rowena heeft de oplossing, jij werkt hem gewoon in zegt ze tegen Ivan. Met z’n drieën grappen ze er even over, maar ze zien ook wel in dat het nodig is om een nieuw iemand in te werken. Bjorn lijkt het allemaal best te vinden, maar vraagt zich af of het wel een geschikt moment is om Cees in te gaan werken. Nu staat volgens hem de chaosperiode namelijk voor de deur en vindt dat ze beter eerst alles op een rijtje kunnen hebben voordat er een nieuw iemand bij komt. Als Rowena oppert dat zij Cees dan wel in zal werken, wordt ze niet echt serieus genomen. Ik kan hem toch laten zien wat jullie mij geleerd hebben met de mailtjes? voegt Rowena eraan toe. Bjorn ziet dit echter niet zitten, hij doet dat namelijk liever zelf, want hij weet hoe Cees is. Met z’n drieën vergaderen ze nog even verder over de beste aanpak. Wordt vervolgd?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 18:20

  is het dan de bedoeling dat sommige mensen alleen maar op hun luie reet zitten, die proberen helemaal niks, en Björn, je was altijd aardig en ook redelijk, waarom die omslag ineens.
  Er zouden eens wat meer mensen gewoon iets moeten proberen.

 2. Leilei at 17:10

  Tuinman, fotograaf, manger, zakenman,kok,organsator en wat is die man nog meer geweest…. maar volgens mij is niets ooit gelukt want ook al is 61 maar als hij deze beroepen heeft uitgeoefend dan kan dat hjj nooit een jubilea hebben mee gemaakt maar mestaal moet je ook kunnen samenwerken en overleggen en dat is nu net wat Cees niet kan

 3. gea at 16:52

  Gisteren was hij ook ineens aan het omspitten in de tuin waar het niet de bedoeling was dat er gespit moest worden. En kwam Armanda hem ook nog even helpen, die heeft ook geen reet verstand van tuinieren.

 4. Ann at 15:01

  Die cees wil steeds steeds meer macht.. Want hij kan alles beter zegt hij… Ja liegen, ook tegen rowena.. De boel opstoken, een klein kind..
  Las op de andere site dat meneer niet meedeed met de tuin inplanten en waarom niet, omdat hij zich WEER gepasseerd voelt, omdat hij, vroeger bij een hovenier heeft gewerkt, wat een zielige vertoning van meneer cees!! Wat denk hij nou dat hij is..
  Ik lees vaak hier dat ze ivan de king noemen, sorry hoor, zo gedraagt cees zich e. Hij doet niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *