Cees denkt erover om naar huis te gaan

Cees denkt erover om naar huis te gaan

Het gaat niet goed met Cees in huize Utopia, de oudste bewoner lijkt er helemaal klaar mee te zijn. Hij denkt er zelfs over om naar huis te gaan…

Er is een tuinman in Utopia! Dat mag ook wel want sinds Chris weg is lijkt de tuin in Utopia nergens meer op. Vele bewoners helpen de tuinman dan ook graag mee. Behalve Cees, hij voelt zich lichtelijk gepasseerd. Hij wilde eerder graag een workshop tuin aanleggen geven aan de groep maar de groep besloot een expert in te schakelen. Nou, ik denk dat ik al tachtig tuinen in mijn leven heb aangelegd zegt Cees tegen Rowena die zijn frustraties even kwijt moet. Rowena vindt dat hij het een beetje op zichzelf afroept. Je bent alleen maar weer aan het klagen. Hier is het gewoon go with the flow voegt ze eraan toe. Maar dat lijkt allemaal niet meer te helpen. Cees is er klaar mee, hij vertelt dat hij erover denkt om naar huis te gaan. Ik denk er hard over na. Rowena snapt het wel, als ik jou was geweest dan had ik daar ook over nagedacht. Dan was ik waarschijnlijk al tien keer gegaan geeft ze toe. Niet veel later wordt het beeld veranderd waardoor het niet meer te volgen is. Binnenkort geen Cees meer in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Ann at 08:42

  Nou klaverboer.. Anti cees clan, wij wat van cees kunnen leren?? Wat? Liegen, manupuleren en iemand continu op de vingers kijken en tikken.. Nou ik ken gelukkig zn persoon niet in mijn omgeving en ik zou nooit met zn persoonom kunnen gaan.
  Cees denk dat hij alles kan en mag hij heeft niet veel geleerd in zijn leven.
  Alleen negatieve dingen, niet een mens in zojn waarde laten en vooral niet eens een keer de minste zijn.. Wat ook weleens moet. Zelfs zijn fouten niet in willen/kunnen zien, ja tot zijn dochter het schrijft, ik zal dat nooit accepteren want dat moet uit jezelf komen.
  Ik hoop dat hij eruit gaat, want het is tegeneoordig alleen die vervelende kop met zijn trekjes, en slobberbroek met groene vest, sjaaltje, dat is alleen maar meer op tv.. Wim zien we haast niet inbeeldalleen cees

 2. Jojanneke at 02:19

  Zelfs mijn kinderen die heel soms mee kijken vinden cees een vreselijke zeur/man…
  Als het hun opa was zouden ze nooit op visite komen…
  Ga a.u.b naar huis cees… Je zet je kinderen voor schut.
  Ja ik zou me doodschamen als jij mijn vader was.

 3. Rina at 22:54

  Blij als hij weg is. wat een vreselijke zeur.
  Alles wat iedereen doet dat heeft hij zijn hele leven al gedaan.
  Hoeveel jaar is hij eigenlijk. 100 of zo.
  De keuken de Markt de tuin het huishouden iedereen doet steeds zijn best het leuk voor hem te maken maar worden het ook zat.

 4. Yvon at 22:04

  Ben benieuwd of ik nu door mag,ik ben niet de enigste die Cees graag ziet vertrekken,Cees is een zelfingenomen mannetje,die over al verstand van heeft,zeker van roddel en achterklap en de zaak verzieken.wat een misselijke man.
  Anneke,er zijn er meer dan drie,maar misschien is het iets voor jou,je verdedigt hem zo,je lijkt hem erg aardig te vinden!!!
  Ik zie hem ook niet naar huis gaan,dit is weer een van zijn strategieën!!!!!

  • Ann at 10:48

   Ja, volgens mij heeft anneke wel oogje o cees, misschien een idee nachtje b&b?? Maar anneke denk dat je aan veel eisen moet voldoen bij cees..
   Jaa yvon, gelukkig nog meer die cees liever zien vertrekken en die dat hier nu ook schrijven, hebben de andere niet meer te schrijven dat wij altijd met zn drieën zijn

  • anneke at 17:42

   Ik mag Cees ook niet en dat weet je als je mijn verhalen leest , maar kan die man nu niks goed doen , ik weet niet bij wie van jullie ik gevraagd heb wie er live kijkt , maar hoe kan je weten wat Cees zei tegen Armanda over het spitten van de tuin .
   En er zijn nog 14 bewoners en het eerste waar je over begint is Cees is dit Cees is dat Cees is een slechte vader Cees is homo hij is niet voor niks 3 keer getrouwd geweest ,dat weten we onder tussen wel.
   en over de 14 andere die doen ook niks

 5. Leilei at 17:00

  Cees ook al tuinnan geweest hahaha Cees is nu echt het voorbeeld 12 ambachten 13 onhelukken. Ga lekker na huis dag Cees het beste . Maar geloof me die gaat niet dit is weer aandacht trekken.

 6. gea at 16:58

  Cees en 80 tuinen aanleggen, daar heeft hij het nooit eerder over gehad . Dat was zeker voordat hij last kreeg van zijn rug. Hij gaat maar lekker naar huis , gaat hij daar maar foto’ s maken en op internet zetten , durf te wedden dat er dan niemand meer naar kijkt.

 7. anneke at 15:24

  Er zijn zeker 3 vrouwen die er blij mee zijn
  Hij moet gewoon blijven en niet zo zeuren ga je lekker met de markt bemoeien en fotoos maken en laat de jeugd hun gang gaan , en schoonmaken kan wel wachten

  • Ann at 15:42

   Yep, cees de narsist naar huis.. Kunnen we inderdaad weer zonder ergenis van cees utopia kijken en kan hij thuis, zijn boekhouding, tuin, fotos en huishouden doen, en niet tevergeten thuis op iedereen letten.. Heerlijk, maar ik denk dat de zielepiet dat niet doet, dis aandacht trekken..
   En ha hij wilde iets met tuin doen in utopia, gister liet hij armanda de tuin omspitten.. Ja voordoen en commentaaar geven. Meer doet hij niet

   • Klaverboer at 23:37

    Ann, misschien dat je je Anti Ceesbril eens af moet doen! Armanda wilde hem helpen met het omspitten, maar van Cees hoefde dat niet. Zij wilde Cees toch graag helpen en omdat ze het niet juist deed, gaf Cees correct advies. De bewoners kunnen nog veel van Cees leren en misschien de anti Ceesclan hier ook nog wel!

    • Yvon at 17:06

     Klaverboer,zou je wat presiezer willen zijn en ons,onwetende,uit willen leggen wat wij kunnen leren van Cees!!!!
     Ben heel benieuwd naar je reactie!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *