Een hele dure badkamer?

Een hele dure badkamer?

Een rustige dag gaat voorbij, er is hard gewerkt in de tuin met een tuinman en dat werk zit er nu op. Als dank voor de expertise van deze tuinier mag hij mee blijven eten met de Utopianen. Na het eten is er nog wat meer gebeurd. Wim heeft een nieuw doel voor ogen, na de deur van de loods is in zijn ogen de badkamer aan de beurt. En dat Wim grootse plannen heeft is wel duidelijk. Hij wil een luxe mooie badkamer en dat geintje gaat ongeveer 15.000 euro kosten! Logischerwijs lijdt dat natuurlijk tot discussie. Bjorn en Mark spraken er met Wim over. Mark vindt het eigenlijk veel te duur… Maar Wim vindt dat Mark niet meteen overal tegen moet zijn. Na wat woorden lijkt Mark het uiteindelijk toch wel iets vinden. Wordt vervolgd dus, wie weet mogen de bewoners over enige tijd van een erg luxe badkamer genieten! Verder gebeurd er niet extreem veel, alle bewoners zijn in de loods te vinden. Later komen we met meer Utopia nieuws! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:31

  Waar is het concept Utopia gebleven. Ze hebben het beter dan veel mensen /gezinnen buiten utopia. Er is NIETS meer over van het Utopia 2014. Dus mensen wil je een luxe en goedkope vakantie ….Laat je inschrijven en ga naar Utopia. En die badkamer?….Niet normaal 15.000 euro.Men praat erover alsof het niets is. Nou ja ze gaan hun gang maar het maakt me eigenlijk niets meer uit .Ik ben een fanatieke streamer, maar 2016 is er voor mij niet meer bij. Twee jaar is genoeg(trouwens er is werkelijk niets meer aan).

 2. MariaBora at 00:12

  €15.000,00 voor 15 mensen voor 1 jaar, of gaat Utopia nog wel 20 jaar mee, is dat de bedoeling.
  Er zal dan een bubble bad komen denk ik, kost veel stroom en water, er zit daar iets in de grond wat hun hersencellen aantast, moet schoon gehouden worden, dat is altijd een punt in Utopia, ik zou tegen stemmen

 3. anneke at 00:06

  15.000,00 euro hebben ze een loterij gewonnen of zo, vlees of ander eten kan er niet van af maar even 15.000,00 euro voor een badkamer ,ze hebben toch douches .
  Als het zo door gaat heeft de Utopiaan van het jaar niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *