Stopt de B&B binnenkort?

Stopt de B&B binnenkort?

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia, maar wij blikken nog even terug op gisterenavond. Er vond namelijk een gesprek plaats over de B&B. De B&B lijkt binnenkort te stoppen…

Er zijn namelijk weer B&B gasten en daar hebben Mark en Gina de hele avond bij gezeten om te kletsen. Nadat de gasten zijn vertrokken naar hun slaapplek klagen Mark en Gina over de andere bewoners. Gina en Mark zijn verantwoordelijk voor de B&B maar volgens hun mag er wel meer aandacht van de andere bewoners naar de gasten gaan. Dat gebeurd gewoon te weinig. Niemand zegt wat iedereen gaat zijn eigen gang voegt Mark en geïrriteerd aan toe. Volgens Gina krijgen de gasten ook niet de aandacht die ze zouden moeten krijgen voor die 130 euro. Ik voel me er gewoon rot over. Mark overweegt zelfs om te stoppen volgend jaar.

Cees zat die avond wat beter in zijn vel. Hij heeft namelijk zijn eerste idee voor de markt gepitcht bij Rowena en Bjorn, en het is positief ontvangen. Cees wil aan hip-hop sales gaan doen. Hij wil bij alle marktkraamhouders een half uur of langer gaan helpen zodat ze meer mensen bij hun kraampje krijgen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 00:29

  Schuilnaam Anneke, ik postte eerst onder mijn naam Maria, toen zag ik dat er iemand anders de naam maria gebruikte, zonder hoofdletter, nu heb ik gewoon mijn eigen naam Maria en Bora is de naam van mijn kat, heb ik het zo goed uitgelegd Anneke, dus samen MariaBora, ik en mijn kat, schattig toch???

 2. Maria at 12:47

  Degene die de B & B heeft gewild, doet zij er helemaal niks meer aan, weer zo,n project wat gedoemd is om niet te slagen zoals zoveel in Utopia. Veronderstel dat Cees nu zoiets was begonnen, nou dan was Utopia te klein als dit zo was voorgevallen, Toen Nicole binnenkwam had ze het er volgens mij over om overal op het terrein kleine hutjes neer te zetten, dan staat er 1 en dan wordt er bijna niks mee gedaan, wat een afgang zeg. Had Nicole geen baan meer dat zij in Utopia is gekomen, als je nl. een goede baan hebt denk je er niet eens aan om er aan te beginnen.

  • anneke at 13:50

   Ja net wat je schrijft , je gaat je baan toch niet opzeggen voor dit . bewoners met een uitkering mag dit wel dan, in de buiten wereld is en gaat het streng en als ze der uit gaan gaat de uitkering dan verder .
   Moet jij als iemand met een uitkering eens iets bij doen mag ook niet

 3. anneke at 12:34

  Hij zegt ik wil dat de bewoners meer praten tegen de B&Bers maar waar was hij vorige keer met het ontbijt van de B&Bers toen moest Nicole het doen en toen was er geen ontbijt besteld.
  Bjorn die het met Cees eens is voor de markt over het hip hop sales , dat moeten meer bewoners doen dan maar een dagje harder werken.
  En laat de mensen van de markt meer mensen meenemen die dan mee kunnen werken aan de bar of zo laat ze samen werken , geef ze korting op de kraam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *