Rob en Stefanie friends with benefits?

Rob en Stefanie friends with benefits?

Nog meer gesprekken van net voor het slapen gaan. Dit keer tussen Rob en Stefanie. De twee gingen het gesprek aan over gisterennacht toen de twee bij elkaar in bed belande. En er is toen meer gebeurd dan alleen maar slapen…

Bij de badkamer gaat Stefanie het gesprek aan, ze is benieuwd hoe Rob over het voorval denkt. Mag ik je iets vragen? Voel jij je k*t over gisteren? vraagt ze. Nee antwoordt Rob, helemaal niet. Ik vond het juist een onwijs leuke avond. Ik dacht al wanneer gaan we dat gesprek weer hebben voegt hij eraan toe. Nee dat is het niet antwoordt Stefanie, ik wilde het gewoon weten. De twee lijkt het beide weinig te doen. Zijn ze voortaan friends with benefits?

En toen begon dag 676! Vrij rustig overigens. Ivan heeft in zijn eentje de koeien verzorgd want Naomi en Stefanie hadden er blijkbaar niet zo heel veel zin in. Cees was zoals we gewend zijn ook al bij tijds op. Hij liet weten slecht te hebben geslapen, mede door bewoners die lang opbleven… Zal dat vandaag nog een staartje krijgen? Mark deed ook nog zijn uiterste best voor misschien wel een van de laatste B&B gasten. En dat was het verder wel. Uiteraard komen we later met meer Utopia nieuws! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. gea at 15:27

  Als ze nu toch gaan stoppen met de B&B kunnen ze daar wel een wipkamertje van maken, hebben ze meer ruimte en hebben de andere geen last meer van gekreun.

 2. anneke at 12:45

  Mark wil stoppen met de B&B krijgt hij nu al genoeg ervan .
  Iemand anders mocht het niet over nemen (ik meen Benjamin) en nu beginnen te zeuren jullie kunnen ook met ze gaan praten , wat denk je ervan als de B&Bers zich zelf onder de bewoners begeven , ga iets leuk met ze doen
  Koop eens leuke spelletjes (bordspellen) of ga met die mensen (het is misschien kinderachtig) leuke schilderijen maken voor die 130,00 mag je wel wat meer doen dan alleen slapen en een ontbijt koop een karaoke machine en ga lekker zingen met ze DOE WAT

 3. Corrie at 12:39

  Wat is Rob een eng mannetje,geen relatie willen maar wel Stefanie gebruiken hij weet hoe
  Stefanie in elkaar steek,
  dat is misbruik maken van de situatie, bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *