Zit Armanda in een dip?

Zit Armanda in een dip?

Armanda heeft het zwaar in Utopia. Door de vegan-maand voelt ze veel verantwoordelijkheid en daar heeft ze meer moeite mee dan dat ze had gedacht.

Het is Rowena ook opgevallen en aan het ontbijt vertelt ze GAbriëlle dat ze de Armanda in de gaten moeten houden. Ze mist haar man voegt Gabriëlle eraan toe. Rowena snapt Het wel, het gebeurdt iedereen dat je even die downer hebt. Heel sterk kwam ze binnen. Hulp van je mede bewoners wanneer je down bent, kan je door moeilijke tijden helpen. Voorlopig houden Gabs en Rowena Armanda in het oog, om haar te steunen wanneer ze het nodig heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *