Armanda verwacht geen stemmen

Armanda verwacht geen stemmen

Tijdens het schillen van de aardappelen vraagt Gabriëlle aan Armanda of ze bang is om stemmen te krijgen. Hoe denkt de nieuweling over hoe ze ervoor staat?

Ik verwacht niet dat ik heel veel stemmen krijg en als ik stemmen krijg dan zal het wel voor een reden zijn en dan ga ik daaraan werken. En als ik eruit ga, dan zij het zo. Dan ga ik gewoon lekker terug naar mijn vriend, niet dat dat zo erg is antwoordt Armanda op de vraag van Gabriëlle. En Gabriëlle begint ergens anders over. Jij krijgt 21 november bezoek toch? Ja antwoordt Armanda, ik vind het spannend. Ik hoop dat mijn vriend Amado het leuk vindt om hier te zijn. En ik hoop dat mijn schoonmoeder mee komt. Mijn schoonouders hebben geen brief gestuurd, daar was ik wel een beetje van geschrokken. Ik denk dat ze het echt niet tof vinden dat ik hier ben, omdat Amado verdrietig is. Maar daardoor laat Armanda zich niet tegenhouden . Ik ben hier voor een bepaald doel. Ik voel gewoon een soort revolutie hier. Hij moet ook vertrouwen op onze liefde, want we zijn echt een team. We moeten elkaar versterken. Daar moet je krachtig van worden en niet verdrietig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *