Meerdere bewoners zitten in een dipje

Meerdere bewoners zitten in een dipje

Het wordt weer kouder, de dagen worden korter en hier lijken de bewoners last van te hebben. Meerdere zitten in een dipje…

Armanda zit niet goed in haar vel, Bjorn is door een klein dalletje gegaan en ook Benjamin zit even in een negatieve spiraal. Hij heeft het gevoel dat hij zijn ideeën op dit moment niet kan overbrengen zoals hij wil. En het helpt ook niet dat ik vanmorgen wakker werd met het Utopiaanse kampioenschap bestek in de la gooien aldus de chagerijnige Benjamin.

Ivan hoort hem aan en raadt hem aan om dit soort ergernissen gewoon uit te spreken, maar de Benjamin vindt dat hij het eerst bij zichzelf moet zoeken. Eerst even naar binnen keren, waarom maak ik me nu zo druk? Waar komt het vandaan? En dan leer ik weer over mezelf aldus Benjamin. Dan gaat het gesprek ergens anders over. De afgelopen twee dagen zijn de bewoners druk mee bezig met de tuin geweest. En Ivan vertelt waarom hij hieraan werkt, je moet hier graag naar toe willen komen, omdat het zo mooi is. Hopelijk raakt Benjamin uit het dipje waar hij last van heeft zal hrt hem lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *