Pyjama Party in Utopia

Pyjama Party in Utopia

Een erg rustige dag gaat voorbij in Utopia, we kunnen je dan toch nog iets melden. Een aantal bewoners houden namelijk een pyjama party. Niet iedereen doet overigens mee want sommige vinden het net iets te kinderachtig, zoals Ivan. Maar ook Cees vindt het maar niets, het zal vast en zeker een hoop lawaai opleveren is zijn mening. Enfin, de matrassen van de bewoners die wel mee doen met deze party worden in de woonkamer gelegd. Zodat de pyjama party van start kan gaan. Gina is trouwens diegene die het verzonnen heeft, om de groep hechter te maken. Maar dat lijkt dus een beetje in het water gevallen gezien het feit dat niet iedereen mee doet. Het mag de pret niet drukken, het gaat er verder gezellig aan toe. Zo zien we Rowena en Bjorn een intiem kussengevecht houden. Wat de avond nog meer zal brengen is nog afwachten, hier gaan we morgen weer over schrijven. Fijne avond allemaal :)!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 00:22

  van Gina kun je verwachten dat ze zoiets als een pyama party zou verzinnen, die is ook voordat ze in Utopia kwam net van de kleuterschool gekomen

 2. Leilei at 00:00

  Ik als Ivan fan moet toch echt zeggen jammer dat je niet mee doet Ivan jij wilt toch meer groeps gebeuren zien. Van Cees had ik echt niet anders verwacht. Die vind alleen de dingen leuk die hij zelf verzint een schoonmaak rooster bijvoorbeeld.

  • Yvon at 01:10

   Leilei,Ivan zal er zijn neus van vol hebben,zeker nu hij steeds door Cees dwars gezeten wordt.
   Morgen vroeg zal Cees,als hij zijn misselijkmakend fietsrondje gemaakt heeft wel weer de hele dag klagen.,die man moet zijn 24 uur aan vragen,dan zal Utopia weer veel leuker worden en hij houdt de eer aan zich zelf,de ouwe zaniker.
   Er is geen bericht of Cees staat erin,er zijn ook nog anderen die hetbook verdienen oom genoemd te worden.

   • Ann at 08:32

    Yvon, heel goed geschreven!! Niets anders dan ceesceescees.. De tiran.. En ivan ziet die beu al hangen, morgen gezeur van cees, cees kan niet slapen,enz enz.. Ik geloof dat ook zoals jij en ik allang hebben gezegd, is een aacteu, ik had hem allang een….. En dat fietsen, walgelijk zoals heel die man.. Jammer dat we inderdaad haast niets van de andere zien zoals wim enz..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *