Met zijn allen zingen voor oud bewoner Gio

Met zijn allen zingen voor oud bewoner Gio

Zoals we gisterenavond al omschreven vond er een pyjama party plaats in Utopia. Cees had van alles voorspelt, van chaos tot dronken bewoners. En dat viel op zich nog wel mee. Het ging er gezellig aan toe voor zover we mee hebben kunnen krijgen. De bewoners hebben nog een filmpje opgenomen die gestuurd wordt naar oud bewoner Gio. Een verjaardagsfilmpje want Gio is vandaag jarig! Dit gebeurde op initiatief van Naomi, er werd gejuicht, geschreeuwd en uiteraard gezongen. Daarna werd het filmpje nog eens bekeken en vervolgens doorgestuurd. Verder werden er nog verschillende spelletjes gespeeld. Uiteindelijk gingen steeds meer bewoners richting hun bed. En daar gebeurde nog iets bijzonders. Bjorn en Rowena hebben bij elkaar geslapen. Eerder hadden ze het al gezellig met een kussengevecht en de twee besloten het nog gezelliger af te sluiten. Verder is er voor zover wij weten niets gebeurd. Ook Rob en Stefanie sliepen weer bij elkaar. En zo wordt een gezellige avond afgesloten, tijd voor een nieuwe dag!

Mark en Gina hebben overigens een liedje ingezongen met Bjorn. Een liedje om de kroegennacht te promoten. Benieuwd hoe het klinkt? Dat kun je via onderstaand filmpje eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ann at 15:00

    Wel vind ik dat rowena op dit moment met vuur speelt. En geen respect voor haar vriend heeft..
    Dit allemaal hoeft niets te betekenen maar denk dat thuisfront daar toch anders over/gaat denken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *