Bas, Cees en Armanda roddelen over Ivan

Bas, Cees en Armanda roddelen over Ivan

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Bas Cees en Armanda roddelen over een bewoner. En aan de strekking van het verhaal lijkt dit over Ivan te gaan…

De drie hebben het over de bewoners die het langst in Utopia zitten, dat is momenteel Ivan. Volgens Cees is hij vergroeid met Utopia. Hij probeert zijn stempel op alles te drukken voegt hij eraan toe. Ook Armanda lijkt het er wel mee eens te zijn. Ik doe liever niets fout in zijn ogen omdat ik bang ben voor de consequenties. Ik weet dat hij voor mij heel lief is, maar hij is best wel streng. Het is een beetje een vader, in wiens ogen je alles goed wil doen. Bas vindt het maar onzin zo moet Armanda niet denken. Waarom moet je bang zijn voor de consequenties van jouw gedrag als je weet dat je goed handelt? Ik weet dus niet altijd of ik goed handel antwoordt Armanda. Ik maak fouten. Dat doe ik liever niet, bij niemand niet. Maar hij is best wel streng voegt ze eraan toe. Volgens Cees mag Armanda gerust fouten maken. Ook bij een goede leider, want daar leer je van. Daar hoef je niet voor afgestraft te worden, maar dat is juist wel wat hij doet. Als iemand een fout maakt, dan gaat hij gigantisch te keer. En dan ook nog over dingen die hij zelf ook doet of niet doet, voornamelijk dat laatste. Iemand aanspreken op bepaalde afspraken, terwijl hij ze zelf ook niet nakomt. Dat kan in mijn ogen dus niet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Manon at 19:16

  Ik vraag me echt af waarom sommigen van jullie nog kijken, aan de reacties te zien hebben jullie enkel commentaar en verder niets! Ik lees nu een paar stukjes en steeds dezelfde mensen die komen met commentaar..Maakt jullie trouwens niet veel beter dan de bewoners in utopia!

 2. Yvon at 16:39

  De beste stuurlui staan aan wal,luidt het spreekwoord Bas heeft nog nooit wat gedaan,het is een grote baby,Armanda moet zich eerst maar eens bewijzen..over Cees zal ik maar niets zeggen!!!

 3. Bardy247 at 16:37

  Ivan is geen goede leider. Een leider schenkt vertrouwen en biedt steun. Hij maakt dat mensen bang zijn om fouten te maken omdat ze bang zijn voor zijn explosies. Hij bepaalt wat goed en fout is, maar dat betreft goed en fout in zijn ogen. dat is wat anders dan goed of fout voor Utopia. Er is maar één gelijk en dat is zijn gelijk. Als je niet naar zijn pijpen danst gaat hij intimideren en kleineren.
  Cees heeft gelijk dat Ivan vergroeid is met Utopia en het zou goed zijn als hij vertrekt, maar dat doet hij niet omdat hij het leven leidt van een luis op een zeer hoofd.

  Het zal rust in de groep geven als hij vertrekt. Ook zal er ruimte ontstaan voor mensen om zich te ontwikkelen.

 4. gea at 12:48

  Ik ben geen fan van Ivan , maar dat hij zijn binnentaken niet doet vind ik niet zo erg hij doet genoeg buitentaken zoals iedere ochtend de koeien en de stallen schoonmaken, dat zie ik Cees en Bas niet zo snel doen, trouwens Bas doet binnen ook niets dat doet Cees voor hem. En Armanda moet niet zo zeuren met dat vega gedoe dat doet ze ook nog maar net en dat zijn juist de fanatiekelingen.

  • Ann at 13:24

   Yep gea, ik denk ernet zo over.En ivan vergroeid in utopia.. Nou cees is vergroeid in zijn hoogmoedig, nanarcistisch gedrag.. Bah hij wil daar de leider zijn. En armanda vind ik zielig meisje, ga lekker naar huis met cees en bas.. Alledrie doen ze niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *