Brand in de loods!

Brand in de loods!

De meeste bewoners lagen na een slaapfeestje nog heerlijk te slapen. Maar niet iedereen deed eraan mee. Cees en Bas niet bijvoorbeeld. Bas besloot zelfs om in de wellness te gaan liggen om voldoende rust te krijgen. De volgende morgen waren Cees en Bas dus als eerste wakker want de rest van de bewoners lagen gedeeltelijk nog hun roes of slaaptekort bij te slapen. Bas en Cees hebben wel zin in een grapje en Bas komt met een idee. Zullen we een brandoefening doen? Cees lijkt het wel wat en Bas lijkt het wel wat om de bewoners laten te schrikken en zo een einde te maken aan de pyjama party. Bas zet daarom een kwartier later de sirene aan en schreeuwt het uit: BRAND BRAND! Cees ziet dit kinderachtige grapje wel zitten, kom op water pak snel water voegt Cees eraan toe. En toen waren van zelf sprekend alle bewoners wakker. Goed geblust Cees zegt Bas sarcastisch… Maar of de bewoners het ook zo leuk vonden? Zullen enkele nu chagrijnig zijn? Ruzies ontstaan? We houden het in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:26

  Ik vind dit een hele goeie ,want ik vraag me af of de bewoners weten hoe ze moeten reageren als er echt brand is als er iemand op zolder slaapt
  weten ze waar de brandslang hangt in paniek ga je toch alle kanten op
  Het is omdat Bas en Cees dit gedaan hebben ,hoe zullen de reacties geweest zijn als het door Ivan of Wim gedaan zijn.
  Ik zal zeggen goed gedaan mannen , ik zal dit ook zeggen als het iemand anders geweest was.

 2. gea at 12:51

  Heeft Bas niet meer genoeg aan alleen zijn slaappillen dat hij iedere keer weer in de wellness moet slapen, het valt mij nog mee dat Cees ook nog niet in de b& b slaapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *