Ivan stopt met de markt

Ivan stopt met de markt

Ivan heeft zijn ongenoegen veel geuit de laatste uren, dit omdat hij Cees niet weet in te delen en daardoor ontstond er een felle discussie. Ivan vindt Cees misselijkmakend en zijn humeur is verre van gezellig te noemen. Ivan besluit daarom een drastisch besluit te nemen, hij wil stoppen met de organisatie van de Utopia markt. Ik wil er niks meer van weten en niks meer mee doen. Ik hoor wel in welke positie ik zit. Bij deze ga ik ook rouleren zegt hij tegen een aantal bewoners. En zij vragen op hun beurt dan weer af waarom Ivan voor deze keuze gaat. Dat is een beslissing die ik neem antwoordt Ivan. Het is ook mijn Utopia, ik wil rondlopen zodat mensen foto’s met mij kunnen maken, doelend op de opmerking die Cees tijdens het centraal maakte. Zal Ivan zich aan zijn woord houden?

Buiten deze gebeurtenis hebben we nog iets bijzonders te melden. Cees heeft een telefoontje gedaan naar de Rijksvoorlichtingsdienst. Hij heeft namelijk het plan om niemand minder dan Mark Rutte uit te nodigen om langs te komen. Echter kunnen we er niet veel over melden. De beste mevrouw aan de lijn wil niet live te horen zijn. Er volgt een streamlock en vervolgens horen we de mevrouw zeggen dat Cees even geduld moet hebben. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 21:28

    Krijg ik toch ineens een déjà vu. Utopia t.v.show, 19 april 2015: “Ivan stopt met de organisatie van de markt.” (Omdat hij vond dat hij zich 100% inzette voor de markt en Giorgio en Bjorn maar 20%)
    Toen bleek dat de markt ook zonder hem een succes was, vond Ivan dat Bjorn niets goed deed en wilde het toch liever zelf weer organiseren.
    Een “Ivan-t.v.-momentje” denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *