Iva vindt Cees een misselijkmakend mannetje

Iva vindt Cees een misselijkmakend mannetje

Tijdens het centraal hadden Cees en Ivan een heftige discussie. Ivan besloot kwaad weg te lopen en Bjorn besluit het gesprek met hem aan te gaan.

Terwijl Ivan zijn boosheid weg staat te harken vraagt Bjorn hoe het nu met hem is. Ivan antwoordt stelletje pussy’s iemand die zijn bek opentrekt om alleen maar de goede vrede te bewaren. Ik ben een beetje klaar met de goede vrede. Bjorn blijkt achter Ivan te staan, hij heeft eerder ook al met Cees gesproken en er zal gekeken moeten worden waar hij het best tot zijn recht komt. We zetten hem anders aan de bar dan kan hij kletsen maar ook niet weg oppert Bjorn nog. Volgens Ivan wil Cees alleen maar foto’s maken. Misselijkmakend mens voegt hij eraan toe.  Maar als hij een keer zo hard zou werken als ik, dan zou hij drie weken liggen in bed. Omdat hij last heeft van zijn rug. Met zijn meet & greet en zijn foto-uur met Utopianen. Zeg dan gewoon een foto-dag met Cees klaagt hij door. Volgens Bjorn is werken binnen Utopia bij iedereen anders. Je kan er over zeuren of je kan het niet doen. De een zal zeggen dat het een marathon is en voor de ander is het een dag gewerkt voegt hij eraan toe. De heren laten het er maar bij, maar wat Cees gaat doen tijdens de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 11:39

  Ik mag Ivan steeds meer,Ivan houden zo…je hebt tenminste een hart voor anderen.
  En schat mensen redelijk goed in..je bent ook nog jong..voor mij mag je winnen

 2. Leilei at 22:45

  I love Ivan kan er niks aan doen ik snap gewoon niet waarom hij zo wordt neergehaald ja hij komt soms raar uit de hoek en ja dat mag wel wat minder maar hoe hij stef sprak was gewoon super en dat doet hij vaker hij kraakt dan niet de persoon af maar het gedrag.bij Cees wordt dat wel moeilijk want ook met respect voor Cees uk zal niet met hem kunnen samen leven hij klaagt en roddelt aan een toer door en ja hij roddelt ook tegen bezoekers over zijn mede bewoners en dat is echt waar

 3. Tineke at 23:42

  Ivan je bent zelf een misselijk makend, naar vervelend op scheppend bazig en dwingend mannetje. Echt man ga ergens anders de baas spelen echt wat een verbeelding. Echt je hebt zoveel gezichten vooral negatieve, je doet je zo anders voor tijdens de markt of andere keren wanneer je persoonlijk utopia bezoekt dan ben je de charmeur maar je bent echt een wolf in Schaaps kleding verbeter de wereld begin bij je zelf

 4. Klaverboer at 23:08

  Ivan, kijk eens in de spiegel! Jij gunt het Cees niet dat hij de rondleidingen doet en zo populair is bij de bezoekers. Dat heet jaloezie! Utopiaan 2015??? Vergeet het maar, agressie wordt niet beloond!

  • Harlequin at 15:16

   Ik ben het helemaal met je eens. Ik mag Ivan ook. Hij is recht voor zijn raap. Hij zou het misschien iets minder intimiderend kunnen proberen te brengen, maar dat is nu eenmaal zijn aard. Mijn zusje heeft ooit verkering gehad met een Irakees, en ook die jongen had deze aard. Hij was echt super lief, maar als hij vond dat er onrecht werd gedaan, dan kon hij nogal intimiderend / dwingend overkomen, terwijl dat helemaal zijn bedoeling niet was. Zijn broer en moeder hadden dat ook. En nee, de relatie is niet beeïndigd omdat hij uit een andere cultuur kwam, maar omdat hij in Duitsland kwam te wonen (iets met het aanvragen van asiel e.d.)

 5. anneke at 15:57

  Hoe denk je dat je zelf ben ,jij bent ook niet aardig. Het jammere daar van is niemand durft tegen je in te gaan ze zijn allemaal bang
  Bjorn durft niet tegen je in te gaan , ’t is dat hij niet in je kan kruipen dan had hij dat gedaan
  Toen met het markt regelen heeft hij heel wat te horen van Ivan en nu slijmt hij met hem mee omdat hij bang is weer een hele lading over hem heen te krijgen.
  De rest moet eens ballen krijgen om tegen hem in te gaan
  En ja Cees is Cees en dat haal je er niet uit , en ja als Ivan hem niet leuk meer vind volgen er meer.

 6. Toet at 15:54

  Wat is dat toch een eng mannetje .Ivan je hoort daar niet .Bjorn mag ook naar huis.Dan komt er eindelijk een beetje rust in utopia.

 7. Wil at 15:28

  Er is maar 1 misselijk makend mannetje, en dat is de king himself
  Die woorden die hij weer gebruikt……. Bah Ivan ik hoop zo dat je eruit gaat, als het niet gaat zoals jij wil word je aggressief met woorden ( binnenkort weer lijfelijk)?

  Je zit er al veel te lang in, en je denkt dat utopia van jou is,
  Bahhhhhhh

 8. Bardy247 at 15:09

  Het is aan die “pussy’s” te danken dat Ivan nog steeds in Utopia zit en zijn positie heeft kunnen opbouwen.
  Ik kan niet wachten tot er iemand inkomt die zich niet uit het veld laat slaan door het agressieve en intimiderende gedrag van Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *