Het centraal van 5 november

Het centraal van 5 november

Tijd om weer wat te bespreken, de bewoners zitten weer bij elkaar voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 5 november terug.

Opening centraal
Rowena opent dit keer de markt en vertelt dat er straks een foodtruck komt met tapas. Deze zal ook op de markt komen maar de bewoners mogen alvast voorproeven. Ook willen de bewoners maandag het terrein schoonmaken zodat alles op tijd klaar is voor de markt die 15 november plaats zal vinden. Ook zullen er verschillende nieuwe stands zijn.

Bjorn en Ivan zijn benieuwd wat er beter kan deze markt. Gina wil bijvoorbeeld weer in Le Luifel staan. Cees begint weer over de rondleidingen. Cees, ik zal heel eerlijk zijn. Tijdens de markt heb ik heel weinig aan je zegt Ivan. Hij weet dus ook niet echt waar hij Cees neer moet zetten. Cees is niet blij met dit te horen en ook Armanda staat hem bij. Er worden verschillende dingen geopperd en Bas benadrukt dat de rondleidingen van Cees in trek zijn. Ivan vindt het allemaal prima, Cees is te veel afgeleid. Cees vindt het op zijn beurt lekker negatief…

Reptielen
Gina is met iets bezig en begint over reptielen, wie is er bang voor en waarom. Ze gaat wat bewoners af en schrijft hun angsten op. Later legt ze uit dat er binnenkort reptielen komen die ze vast mogen houden, waaronder vogelspinnen en slangen. Armanda is het er niet mee eens, en Gina benadrukt dat diegene die willen er aan deel mogen nemen.

Schilderijen
Nicole is de laatste week druk bezig geweest met schilderen. Nicole hoopt dat er tijdens de rondleidingen aandacht aan wordt besteed.

Verjaardag Cees & Gabriëlle
Cees wil zijn verjaardag in Utopia in januari gaan vieren. Er zal een bingo zijn, hapjes etc. Cees wordt die dag 62. Ook Gabriëlle promoot haar verjaardag, de kaartjes zijn nog altijd te koop.

Foto’s van Cees
De natuurfoto’s van Cees zijn veel bekeken, zo’n 21.000 keer! De bewoners zijn blij voor hem. En Cees laat weten dat hij ermee door zal gaan, zeker na dit succes! Verder laat Cees weten bezig te zijn voor de aanschaf van een camera. Ik heb al 5o euro gekregen van Rob waarvoor dank!

Discussie tussen Ivan en Cees
Cees laat weten niet blij te zijn met de manier waarop Ivan hem aansprak. Volgens Ivan doet Cees niet wat hij zou moeten doen en heeft het al vaak aangegeven. Rowena mengt zich er ook in en vind het gemeen, ook Armanda lijkt het niet fijn te vinden. De twee kibbelen vrolijk verder. Volgens Cees gaat het niet meer gebeuren en Ivan blijft zijn onvrede uitten. Bjorn besluit er een einde aan te maken, het punt is nu wel duidelijk voegt hij eraan toe. Ivan besluit weg te lopen, hij is er klaar mee.

Academie van Stefanie
Er zal een academie komen over bordeline. Ook zal Stefanie haar eigen verhaal gaan vertellen. Nadien komt er een voorstelling van twee cabaretiers die op een leuke manier borderline gaan uitbeelden. Bjorn neemt daarna het woord en vertelt nog welke evenementen er gepland staan voor dit jaar.

Hottub
Wim en Bjorn zijn bezig met een hottub, deze gaan ze vandaag proberen aan te sluiten.

Seminar
Er zal een seminar komen over plantaardig eten. Ook wil Armanda een film opnemen in Utopia. Het lijkt haar leuk als het een 48 uurs project wordt.

Academie
Vanavond is er een academie van de Nederlandse vakbond varkenshouders. Dit om de misstanden die er bestaan over de varkensindustrie de wereld uit te helpen. De Utopianen mogen kritische vragen stellen en daarmee eindigt het centraal van vandaag.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. gea at 00:15

    Cees wil zijn verjaardag in utopia vieren als hij er nu in december uitgaat komt hij dan in januari terug om zijn feestje te vieren. Vanavond ook weer tenenkrommend , hij kan (nog wel) goed opschieten met Rowena en staat dan keihard te liegen dat hij niet gezegd heeft dat ze bang was om af te gaan, leugenaar.

  2. joze at 17:30

    Tjonge zeg, utopia is tegenwoordig alleen nog maar workshop, academisch en sluikreclame.
    Van het format is niets meer over.
    Jammer, want het idee was leuk, maar totaal mislukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *