Nachtelijk gesprek tussen Rob en Rowena

Nachtelijk gesprek tussen Rob en Rowena

Er is weer eens iets te schrijven over wat er in de nacht gebeurd is in Utopia. Dit keer bleven Rob en Rowena namelijk langer op, ze gingen het gesprek met elkaar aan. Cees was onderwerp van gesprek.

Rob begint te praten over Cees zodra de oudste bewoner op bed ligt. Dat is het met Cees begint hij, hij moet het gewoon naar zijn zin hebben. Dan is het gewoon een fijne vent. Rowena lijkt het eens te zijn en vertelt over de goede klik die de twee hebben. Cees en ik hebben best vaak een lachkick met z’n tweeën voegt Rowena eraan toe. En deelt vervolgens wat leuke momenten die ze met Cees gehad heeft. Wat Rowena wel hoopt is dat Cees zijn positiviteit erin kan houden. Ik denk zolang Cees het naar zijn zin heeft, komt dat wel goed antwoordt Rob. Maar hij zou zich wel minder druk moeten maken over het schoonmaakrooster. Voor de rest past hij er prima bij vind ik. Rowena lijkt het er mee eens te zijn, Cees past qua leeftijd goed in de groep. Volgens Rob gaat het niet om leeftijd maar om karakter. Dat is hetzelfde met Bas, de soort karakters moet je er gewoon tussen hebben voegt hij eraan toe.Het zal wel handig zijn als Cees open staat volgens verandering aldus Rob. Maar van de andere kant snap ik hem ook wel. Iets wat je al je hele leven doet, kan je niet in een keer meer veranderen. Deels moeten wij het ook accepteren als groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 21:15

  Ik moet Cees wel gelijk geven dat er verschrikkelijk veel eten weggegooid word. Pas nog een pot een pot rode kool wat pardoes weggegooid word door Gina. Ik weet niet wat voor soort mensen daar rondlopen. Gooien ze thuis ook alles zomaar weg als het in de weg staat?

 2. Leilei at 18:51

  Tuurlijk ga het Cees naar de zin naken dan ziet hij meteen dat negatief gedrag beloond wordt. Waarom zou hij dan nog proberen wat te veranderen. Ik gub Cees het beste maar dan wel in huis.

 3. MariaBora at 13:36

  volgens mij is er niet echt een schoonmaakrooster, er zijn mensen die nog nooit een wc borstel of afwasborstel in hun handen hebben gehad, Ik dacht toch altijd dat Rob Cees niet zo zag zitten, zeker verkeerd gezien. Dan zijn er ook nog mensen die denken dat er goede feeën in huis zijn die alles achter hun kont opruimen.

 4. anneke at 12:39

  Rob heel leuk dat je dat zegt maar vertel dat ook eens aan Cees zelf , en over het schoonmaken dat ram je er niet zomaar uit jullie moeten hem eens dat persoonlijk vertellen daar heb je meer aan dan met de hele groep .
  Zag gisteren dat Cees het weer over schoonmaken had en de eerste reactie van Bjorn zo van daar gaan we weer en de anderen lachten erom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *