Cees biedt zijn excuses bij Bjorn aan

Cees biedt zijn excuses bij Bjorn aan

Gisteren schreven we er al over, Cees heeft toch wat negatieve berichten in zijn post ontvangen waarin benadrukt werd dat Cees het goed moest maken met Bjorn. Hij ging niet veel later naar Bjorn om een “afspraak” te maken. Bjorn zag het niet bepaald zitten en het duurde dan ook even voordat het gesprek plaats vond, laat op avond gingen de twee zitten in de slaapkamer.

Als de twee op bed zitten begint Cees te praten. Ik moet eerlijk toegeven, ook gezien het commentaar van mijn kids en de analyse van zijn kids, dat ik een grote fout heb gemaakt. Het spijt mij zeer voegt hij eraan toe. Er zijn gewoon bepaalde dingen die ik vergeet of skip omdat er hier zo veel gebeurt. Ik realiseer me dan in de brieven dat ik er helemaal, maar ook echt helemaal, naast zit geeft Cees toe.  Ik had tijdens onze discussies totaal geen oor voor een ander en alle tegen opmerkingen wuifde ik weg. Daar moet ik echt beter op letten en dat zal ik vanaf nu dan ook echt doen. Ik wil gewoon aangeven dat het me echt verschrikkelijk spijt. Bjorn die eerder al aangaf dat hij eignelijk helemaal geen zin in het gesprek had horen we excuses aanvaard zeggen. En Cees benadrukt dat hij hoopt dat ze verder kunnen gaan met waar ze gebleven waren. Ja natuurlijk antwoordt Bjorn, het kan gebeuren. Ik houd helemaal niet van ruzie en mensen ontlopen. Ik kan daar heel slecht tegen en slaap er slecht van voegt hij eraan toe. Cees kan zich er wel in vinden, maar heeft ook het gevoel dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en ik denk ook wel dat we iets aan elkaar kunnen hebben. Alleen dat soort dingetjes storen mij gewoon en gisteren was de druppel. Bjorn besluit zijn excuses ook aan te bieden omdat hij zo uitviel tegen zijn mede bewoner. Cees lijkt het fijn te vinden want toen Bjorn hem leugenaar noemde kwam dat zo hard binnen dat hij hem alleen maar uit kon schelden voegt hij eraan toe. Het siert je wel, Cees. Dat je nu naar mij toe komt merkt Bjorn op. Ik zat er wel echt mee de afgelopen twee dagen. Maar wat ik zeg, ik ben blij dat je het gezegd hebt en verder no worries. De twee geven elkaar een hand en daarmee lijkt alles weer bijgelegd te zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Leilei at 18:59

    Maar mag ik vinden dat dit een kleuterschool excuus is? Op de kleuterschool moeten kinderen elkaar ook het excuus aanbieden ala er ruzzje is en elkaar de hand schudden. Nu moest Cees dit niet van de juf maar van de kids, dus geen eigen iets hij zag dus niet zelf in dat er eventueel een excuus op zijn plaats is of dat hij ook soms een zelf reflecterend vermogen van pinda heeft. Een opgedrongen excuus vind im eigenlijk geen excuus .

  2. anneke at 16:06

    Cees die zijn excuses aan bied bij Bjorn moet dat anders om ook niet eens gebeuren .
    Hij heeft geen tijd om even te luiteren ,hij had toch wel even 5 minuten vrij kunnen maken maar nee hij begint net Ivan te worden hij mag komen wanneer het hem uitkomt
    En moest je Bjorn zien toen Cees weer over de schoonmaak praten ging hij kijken zo daar gaan we weer, maar waarom kan het wel toen Nicole het er over had maar zodra Cees wat zegt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *