Cees kreeg toch negatieve berichten

Cees kreeg toch negatieve berichten

Zoals we al schreven heeft Cees post ontvangen, we dachten dat dit vrij positief was maar dat blijkt toch niet zo te zijn…

Wat wel positief was is dat Armanda complimenten kreeg maar ook Rowena. Er werd het volgende over haar geschreven, Cees las het voor aan Rowena:

“Rowena en jij kunnen heerlijk lachen. Bedank Rowena maar. Je zorgt voor een lachende paps en dat is superfijn voor ons. En lekker eerlijk tegen hem blijven, zolang jullie het maar blijven uitpraten”

Rowena geeft Cees een high five en vind de woorden enorm lief. De twee besluiten samen hun krachten te bundelen en samen de bingo avond voor ouderen te organiseren om er zo een succes van te maken. Daarna wordt er nog meer over de post doorgenomen. Zo moet Cees van het thuisfront zijn excuses aanbieden voor de aanvaring die de twee hebben gehad. Ik krijg ontzettend op mijn flikker voegt Cees eraan toe. Ook vindt zijn dochter dat Cees soms te overtuigd is van zij eigen gelijk en niet meer openstaat voor de mening van een ander. Cees moet meer naar zichzelf gaan kijken. En daar is Rowena het mee eens,  als je veel mot hebt met mensen, dan zou je ook wel ergens moeten gaan graven bij jezelf voegt ze eraan toe. En dan zeg ik niet dat het alleen maar bij jou ligt, maar je moet wel echt gaan van: hé, wat kan ik anders doen?  Het is niet erg om je kwetsbaar op te stellen. Wat je geeft, krijg je terug van een ander. De twee knuffelen elkaar en laten hun discussie en ruzie achter zich. Rowena raad aan om met  Bjorn te praten omdat ze g isteren ruzie hadden. Dat Cees iets van zijn post mee gekregen heeft is wel duidelijk. Want als hij Gabriëlle tegen komt zegt Cees dat hij zich meer bij zichzelf te raden moet gaan…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:17

  De dochter van Cees heeft helemaal gelijk met wat ze schrijft. (“te overtuigd is van zij eigen gelijk en niet meer openstaat voor de mening van een ander. Cees moet meer naar zichzelf gaan kijken”).
  Het is te hopen dat Cees er iets mee doet, dan wordt zijn leven in Utopia (en van de andere bewoners) een stuk aangenamer.

  Maar ik ben er bang voor. Hij heeft dit al vaker te horen gekregen, niet alleen van z’n dochter. Karaktereigenschappen verander je nou eenmaal niet (zo) snel.

  • Ann at 15:02

   Ja, ik denk dat hij het nu al is vergeten.. Wat een onzin!!! Maar is nieuwe strategie van hem, bovendien, een klein kind, iedereen moet hem vertellen hoe hij iets moet doen of ondernemen.. Zoals met foto, s gaan maken, wat hij moet doen voor vrouw die hij leuk vind, excuses maken.. Meneer weet niet en kan niet in ander gevoelens inleven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *