Bjorn accepteert excuses van Cees niet

Bjorn accepteert excuses van Cees niet

Nog meer nieuws over Cees! Cees besluit na zijn kritische post waarin benadrukt werd dat hij het goed moest maken met Bjorn het gesprek aan te gaan.

De twee hebben namelijk wat ruzie gehad, en Cees heeft door zijn post ingezien dat hij moet veranderen. Hij gaat naar Bjorn in het kantoor en zegt daar dat hij vreselijk op zijn flikker heeft gehad. En wil graag het gesprek met je aan gaan. Bjorn lijkt niet heel enthousiast te zijn maar stemt in.

Wanneer Cees wegloopt vertelt Bjorn aan Gabs dat hij klaar is met Cees. Cees heeft hem leugenaar genoemd en dat gaat echt te ver. Bjorn wil nu net als hij met Ivan heeft alleen nog zakelijk contact. Dat Cees iets uit emotie zegt, vindt Bjorn nog niet eens het ergste. Hoe hij er daarna mee om is gegaan, dat stuit hem tegen de borst. Ook vindt Bjorn het vervelend dat Cees hem gisteren zo erg pushte dat hij over zijn eigen grens heen is gegaan. En dat Cees hem vervolgens  ook nog voor aap zette door hem een leugenaar te noemen. Kortom Bjorn lijkt geen zin te hebben in het gesprek met Cees, omdat hij bang is dat het wederom uitloopt in een heftige discussie. Zal Bjorn toch nog in gesprek gaan en de excuses van Cees accepteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:28

  Ook al ben ik niet echt fan van Bjorn, toch begrijp ik Bjorn wel.

  Ook ik ben van mening dat als je iemand zijn of haar excuses wilt aanbieden, dat vanuit je (Cees) zelf moet komen en niet dat iemand anders (familie) je dit vraagt.
  Zoals Cees het nu doet/brengt, hij zegt het ook nog er bij “dat ie op z’n flikker heeft gehad” zo komt het excuus niet echt welgemeend over. Of anders gezegd, het komt niet uit je (Cees) hart.

 2. Yvon at 15:29

  Ook ik ben geen fan van Bjorn,maar Cees probeert er weer mee weg te komen,de zoveelste strategie..ik zou met dood schamen als ik opa Cees was,maar ja ik heb hem gisteren gezien,ik ben een beetje verlegen!!!ik werd er een beetje misselijk van…wat een piejas !!
  Een slecht acteur.
  Het duurt niet lang,dan heeft hij weer ruzie!!!!

 3. Ann at 15:12

  Nu ben ik ook geen fan van bjorn, maar ik zal ook geen excuus accepteren van cees, en waarom niet?? Omdat er brief kom en vandaaruit gaat hij excuses aanbieden.. Komop meneer cees voelt dat hij niet bij de groep past, en nu gooit hij het op die boeg.. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *