Valt de groep uiteen door gezamelijk eten?

Valt de groep uiteen door gezamelijk eten?

De dag gaat rustig voorbij, tijd om je weer wat Utopia nieuws te melden. Dit keer gaat het over de groep en eten, gezamelijk eten.

Rowena wil namelijk dat de bewoners vaker met zijn allen eten. Niet alleen tijdens het avondeten maar ook tijdens het ontbijt. Zo kan er gezellig gekletst worden, de dag besproken worden, kortom lekker met elkaar communiceren. Ivan sluit zich er volledig bij aan want zo zegt hij als iedereen apart van elkaar eet ontstaan er groepjes in één grote groep. Maar van de andere kant maakt Ivan zich er ook druk over. Er zijn immers vegetariërs en vleeseters. En vindt om discussie of wat dan ook te voorkomen dat ze iets leuks moeten verzinnen voor het eten, zodat de groep niet uiteen zal vallen. Rowena heeft wel een idee, ze stelt voor om iets anders te doen dan met zijn allen aan de picknicktafel te zitten. We kunnen het toch een beetje creatief maken en een keer iets leuks verzinnen? Een Running Dinner!  roept ze enthousiast. Een diner waarbij iedereen iets kookt en je iedere gang op een andere locatie eet. Op die manier is iedereen samen, is iedereen met het eten bezig en dat breekt de saaiheid een beetje aldus Rowena. Denk je dat het plan van Rowena goed uit zal pakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Klaverboer at 23:32

  Waarom zouden de vleeseters en de veganisten/vegetariërs niet samen kunnen eten? Een vriendin van mij eet geen vlees maar maakt het wel klaar voor haar man en zoontje. Zo moeilijk is het toch niet? Een pan vlees, pan aardappelen, pan groente en een bak rauwkost. Ieder neemt wat hij wil! Waarom maken ze overal een probleem van?

 2. gea at 22:19

  Ik lees net dat ze kwarteleitjes te koop aanbieden voor € 50 per stuk. Belachelijk natuurlijk die dingen zijn niet bevrucht dus wat moet je ermee. Bas denkt dat het iets bijzonders is dat ze eieren leggen , maar dit is normaal kwartels leggen altijd veel eieren , ik heb ze vroeger ook gehad. En dan Cees met zijn foto’s ik heb ze niet gezien en ga ze ook niet bekijken hij is zo vol dat al 15.000 revieuws zijn geteld, en dan Bjorn weer in de zeik nemen door te zeggen dat er een intervieuw met Cees op utopia radio is, om te kijken of er nu meer mensen naar de radio gaan luisteren. Kinderachtig gedoe.

 3. Hannah at 20:04

  Heel leuk idee om iedereen samen aan tafel te krijgen, maar ik zie net in het t.v. programma hoe “gezellig” ze buiten eten. … Totdat Bjorn en Mark een discussie kregen.
  Het is nu eenmaal een gegeven dat je een groep niet gezellig krijgt als het als los zand aan elkaar hangt.
  Een paar die zich dan inzetten voor gezelligheid, zullen tegengewerkt worden door de negatievelingen en zuurpruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *