Post voor Cees

Post voor Cees

Een nieuwe dag in Utopia land is aangebroken en deze begon goed voor bewoner Cees. Hij heeft namelijk post van het thuisfront ontvangen. Op de bank neemt hij plaats om alles eens door te nemen. Zo ontvangt hij een brief van een vriendin waarvan hij liever niet de naam noemt. Wel staan er leuke dingen in zo zegt hij. Ook heeft hij heftige post van zijn ex gehad waar hij niets over kan zeggen… Maar ook post van zijn dochter die mede bewoner Armanda helemaal leuk vind. En verder kunnen we er heleaas niets over melden. De post is redelijk positief te noemen zullen we maar zeggen.

Wat wel positief is is dat de foto’s van Cees die vermeld staan op de Utopia courant goed bekeken zijn. En ook Cees is dat niet ontgaan, hij sprak er dan ook vanmorgen over, eens wat anders dan gemopper. Waar het grote aantal kijkers vandaan komt? Sommige mensen zijn blijkbaar bezig met het vernieuwen van de pagina zodat de teller op loopt… Althans dat lezen we op Fok! Niet eerlijk maar voor de echte liefhebbers bekijk hier de foto’s nog eens terug en oordeel zelf. Wat vindt jij van de foto’s? 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ann at 12:43

    Wat een onzin die foto s, die kan iedere sul maken.. En ja iedereen oproepen voir op die domme foto s te stemmen.. Ja dan word het veel bekeken.. Bah misselijk mannetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *