Bjorn probeert Rob te overtuigen van zijn kunnen

Bjorn probeert Rob te overtuigen van zijn kunnen

Rob heeft nogal wat kritiek op Bjorn, hij betwijfeld of Bjorn wel kan zingen en of een live in de loods wel verstandig is om te doen. De twee besluiten met elkaar in gesprek te gaan. Bjorn probeert Rob te overtuigen van zijn kunnen…

Bjorn legt Rob nog één keer uit wat de bedoeling is. Het maakt mij niets uit. Ik kan best iets zingen wat haalbaar is. Ik hoef geen Celine Dion te doen. Maar als ik iets ga doen, dan ga ik het goed doen. En ik ga dan ook serieus zangles nemen. Ik heb nu de tools om te oefenen en ik ben nu al elke dag ermee bezig. Zodat ik dan tenminste de tekst weet. Ik baal dat ik mijn teksten niet ken. Maar het is niet afgrijselijk om te horen, daar ben ik me wel van bewust. Maar als jij er niet van houdt, dat is wat anders. Volgens Rob heb je een bepaald niveau nodig om op een podium te staan. Bjorn antwoordt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Na zanglessen moet het echt wel lukken en dan kan ik het niveau van Thomas Berge wel halen voegt hij er zelfverzekerd aan toe. Volgens Rob is Bjorn een karaoke zanger. Ik krijg plaatsvervangende schaamte. Ik vind het verschrikkelijk om mensen te horen zingen die het niet kunnen. Bjorn benadrukt dat hij een live in de loods echt wel aan kan, 200 man doet me echt geen reet voegt hij eraan toe. Ik heb voor een uitverkochte Melkweg gestaan, dat ik moest presenteren. Maar prima, dan heb ik gezonde spanning. Volgens Rob is dat iets anders, het is presenteren. De heren besluiten maar te stoppen over het onderwerp, ze komen er toch niet uit…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ingrid at 00:17

    Is geen nare opmerking .is mening van iemand….ik vind ook dat bjorn niet kan zingen…sloeg nergens op was egt slecht….me.zusje 12 zingt ng beter….bjorn vind zichzelf een popie jopie aan h worden….in begin van utopia was hij veel leuker…hij is nu zelfs arogant aan het woorden….naar mijn mening….

  2. Hannah at 20:31

    Rob in centraal:”Ben ik de enige die vind dat Bjorn niet kan zingen?” … Wat een nare opmerking!
    Voel je je zelf dan echt fijner als je een ander zo afbrandt? Nare mensen die er plezier in scheppen om een ander op wat voor manier onderuit te halen!

    Gewoon lekker zingen Bjorn als je daar plezier in hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *