Rob en Benjamin over zangkwaliteiten van Bjorn

Rob en Benjamin over zangkwaliteiten van Bjorn

In het centraal van vandaag gaf Rob al aan zijn twijfels te hebben over het live in de loods concert van Rowena en Bjorn. En dan in het bijzonder de zangkwaliteiten van Bjorn. Echter kreeg hij niet veel steun van zijn mede bewoners en het grotendeel vond dan ook dat Bjorn ervoor moest gaan.

Buiten besluit Rob er toch nog over te praten, dit deed hij met Benjamin op het rokersbankje. Optreden doe je als artiest als je het leuk vindt om te zingen moet je een karaoke set in huis halen aldus Rob. Maar Benjamin denkt daar anders over. Volgens hem krijgt Bjorn gewoon veel leuke reacties en daarom wil hij gaan optreden. Volgens Rob kan Bjorn echt niet zingen, maar ik heb het idee dat ik de enige ben die het hoort. We doen met zijn allen alsof het serieus is. Moet je het niet doen als een soort van geintje vraagt Rob zich af. Hij moet meer gaan oefenen om er nog iets van te maken klaagt hij verder. Benjamin antwoordt dat er veel mensen zijn die hem graag zien optreden. Daarom moeten mensen snappen dat hij deze kans graag aanpakt. Ik vind het akward en ik doe lekker normaal benadrukt Rob die het er nog steeds niet mee eens is. Wie heeft er in deze gelijk? Benjamin of Rob?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. beetje at 19:04

  Misschien moet Rob iets voor zichzelf verzinnen om te doen daar.
  Wat een lapzwans,heeft alleen maar op alles en iedereen commentaar maar voert zelf geen kl…… uit.
  Dat eeuwige commentaar van die gozer.
  Hij heeft echt niets beters te doen.
  BAH!!!!!

  • Harlequin at 10:58

   Rob heeft in jouw ogen dan alleen maar commentaar, maar in dit geval heeft hij wel gelijk. Bjorn kan gewoon niet zingen. Leuk voor een avondje thuis om je vrienden aan het lachen te krijgen, maar absoluut niet om een concert te geven. Als Bjorn het maar niet in zijn hoofd haalt om te denken dat hij een cd kan gaan uitbrengen. Dat zou dus echt weggegooid geld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *