Het centraal van 3 november

Het centraal van 3 november

Tijd om weer wat te bespreken op dag 672, de bewoners hebben weer een centraal gehad en hier lees je alle besproken punten van 3 november terug.

Opening centraal
Ivan opent het centraal en begint over de markt. Er komen op de aankomende markt enkele foodtrucks met ook vegetarische lekkernijen. Voor de markt moet het terrein ook weer worden schoongemaakt. Onkruid wieden is momenteel het belangrijkst.

De cijfers
Door naar de cijfers van huize Utopia, het ziet er momenteel nog goed uit. De bewoners staan € 1300,- in de plus. Dat is voorlopig nog positief en iedereen moet op dezelfde voet doorgaan.

Foto’s van Cees
Cees heeft foto’s van het terrein geschoten en deze komen binnenkort online op de courant. Cees gaat hier samen met Benjamin nog aan zitten.

Radio Utopia
Ook staat inmiddels op de courant een nieuwe uitzending van Radio Utopia. Ook komen er binnenkort een paar feestjes aan zegt Bjorn. Benjamin is bezig met een voorlichtingsavond over Geluk, een kleine academie voor de Utopianen zelf en een klein huiskamerconcert voor zaterdag.

Live in de loods Bjorn en Rowena
Bjorn en Rowena zijn druk bezig met het organiseren van een Live in de loods, misschien is het mogelijk om het concert te verplaatsen naar januari. Maar dan zal er in december misschien een ander feest georganiseerd worden. Bjorn wil graag starten met het opnemen van een promo. Maar Ivan denkt er anders over, de promo’s hebben naar zijn idee weinig effect. Je bereikt er niet zo veel mee en je kan beter harder werken aan het evenement, dan denken dat een promo genoeg is voegt hij eraan toe.

Runway gaat niet door
De runway is inmiddels gecanceld, toch wil Naomi dat dit nog een keer plaats gaat vinden. Het liefst in januari in februari. Naomi wil ook een expositie gaan geven in Utopia met haar gemaakte foto’s.

Vrouwelijke rappers
Nog meer plannen, Rowena wil graag een avond organiseren met alleen maar vrouwelijke rappers.

Bjorn kan niet zingen
Rob kan er niet over uit dat Bjorn wil gaan zingen. Hij is van mening dat Bjorn totaal niet kan zingen. Muziek is een kwestie van smaak aldus Bjorn. Als hij wat gaat doen dan doet hij dat goed en het gaat geen flater worden. Het gaat volgens Rob één grote flop worden. Cees steunt Rob in dit geval wel. Bjorn wil nogmaals benadrukken dat het geen droom van hem is. Het is leuk om te doen en hij krijgt er energie van. Ook de rest van de groep steunt Bjorn als hij op het podium wil staan, laat hem op het podium staan.

Groot evenement?
Benjamin en Bas willen graag een heel groot feest geven in de loods. Ook op het terrein zullen er foodtrucks en bandjes te zien zijn. Benjamin wil graag alle stijlen laten horen en eindigen met een bekende DJ. Dan valt Bas hem in de rede ik ben echt iets heel anders van plan… Ik wil gewoon een grote artiest, het kan Nederlands of Amerikaans, die hier op komt treden en dat we helemaal uitverkocht raken voegt hij eraan toe. Maar wat wil de groep? Volgens Bjorn kan het zeker allebei maar heeft het geen zin om de twee te combineren.

Bingo
Cees wil nog steeds graag een bingo maar daar gaan ze binnenkort voor zitten. Het wordt of een ouderenbingo of een Gooische bingo. 

Seminars
Armanda geeft een seminar over gezonder en plantaardig leven. Voor haar seminars en academies wil ze graag wel een nieuwe beamer. Maar is daar budget voor? Een beetje goede beamer kost 270 euro. Wordt nog even over nagedacht…

In de schappen & einde centraal
Vanaf 7 november liggen de Utopiaanse meiden in de schappen. Ze zijn te zien op sexy foto’s in het Veronica magazine. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *