Cees en Rowena praten hun discussie uit

Cees en Rowena praten hun discussie uit

Cees en Rowena hadden gisteren een discussie over assertiviteit. Wat betekend het nou precies? dat was de vraag tijdens deze discussie. Je kunt dat hier nog eens terug kijken.

Vandaag besloten de twee de discussie eens uit te praten. Want Rowena wil geen ruzie en zeker niet om iets kleins zoals dit. In het cordwood gaan de twee het gesprek aan. Ik weet dat ik vrij hard was door te zeggen: dan weet je het waarschijnlijk niet geeft Cees toe. Dat klopt antwoordt Rowena, zeker voor iemand die zo bezig is met normen en waarden voegt ze eraan toe. En het zit mij dwars dat je het zelf niet wilde uitleggen. Cees legt het woord assertiviteit uit in één zin en Rowena moet er iets langer over doen. Maar het is goed benadrukt Rowena. Ik kom hier ook niet veel verder. Cees blijft zich verantwoorden voor zijn uitspraak en in de context waarin het werd gezegd en Rowena blijft haar frustratie uitleggen.En uiteindelijk besluiten de twee het maar te laten zoals het is. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *