Gina verwacht een excuus van Stefanie

Gina verwacht een excuus van Stefanie

Er zijn weer een aantal dingen gebeurd, zo heeft Armanda haar post voor de eerste keer ontvangen. Wanneer ze de enveloppen ontvangt gaat ze dan ook direct naar haar slaapkamer. Even in alle rust de brieven van thuis doorlezen. Het duurt niet lang voordat we de eerste tranen over de wangen van Armanda zien rollen. De post doet haar zichtbaar goed, maar versterkt uiteraard het gemis naar thuis. Helaas kunnen we er verder weinig over schrijven. Wie weet komen we er later op de  dag nog wat uitgebreider op terug.

Naast de ruzie tussen Stefanie en Bjorn heeft Stefanie gisterenavond ook nog ruzie met Gina gehad. Gina sprak er vanmorgen met Mark over. Ze vertelt in het kantoor dat ze gisteren een kleine aanvaring gehad heeft. Ik verwacht nog wel een sorry van haar maar ze negeert me gewoon. Ik zou zelf wel weten wat ik gedaan heb maar ik heb helemaal niks gedaan. Het was omdat ik aan het zingen was maar dat kan ook mensen opvrolijken. Ja antwoordt Mark en Stefanie vertelt dat ze had zat was. Elke keer alles op haar borderline. Mark vraagt zich af of het door de borderline komt. Ja daarom gaat Gina verder, ik dacht gisteren ik trek mijn bek een keer open. Elke keer weer Gin doe niet dat meisje… Zal Stefanie nog een excuus maken? We houden het in de gaten voor je. Hieronder kun je de ruzie nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. johanna at 20:33

    Gina is net zo’n raar mormel toch, daar zou ik het nou niet lang mee uithouden! En dan dat rare kinderlijke stemmetje wat ze af en toe opzet en dan vooral tegen Mark brrrrr daar word je toch onpasselijk van?? Het kind heeft in ieder geval totaal géén zelfstandige opvoeding gehad. Heeft duidelijk altijd haar zin gekregen van haar mammie die alles voor het meisje regelt. Ik zeg: hup naar huis met dat kind!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *