Naomi en Stefanie over de ruzie van gisteren

Naomi en Stefanie over de ruzie van gisteren

We schreven er gisteren al over, de ruzie tussen Bjorn en Stefanie. De gemoederen liepen hoog ook en ook Naomi heeft het mee gekregen. Ze besloot met Stefanie het gesprek aan te gaan om eens na te praten…

Want de twee  dames hebben vanmorgen de koeien verzorgd. En daar vroeg Naomi of ze Stefanie niet ergens mee kon helpen. Stefanie gaf toen toe dat ze niet lekker in haar vel zit. En de ruzie met Bjorn van gisteren was voor mij de druppel voegt ze eraan toe. Als ik niet weg was gelopen, dan had ik hem echt op zijn gezicht gestompt benadrukt hij. Volgens Stefanie was Bjorn gewoon aan het etteren, en dat veroorzaakt bij mij kortsluiting en dan flip ik legt ze verder uit. Bas kwam mij troosten en toen werd ik rustig. En toen kwam Gina er aan die een dom liedje gaat zingen dat het zo gezellig is. Ze zong Stefanie is chagrijnig, maar het is hier zo gezellig. En dan spreek je haar erop aan en dan weet ze niet wat ze verkeerd doet. En wanneer Bas dan naar binnen komt, dan gaat Bjorn super slijmen bij Bas aldus Stefanie. Daarna gaat het gesprek over de doelen die Stefanie nog heeft. Stefanie wil meer zijn dan het meisje dat de koeien doet en een keer een academie heeft georganiseerd. Wel vind ze zich sterker geworden maar wil meer dingen doen die ik leuk vind. Naomi is het daar mee eens, als je iets om handen hebt, dan ben je ook ontspannender. Je hebt genoeg kwaliteiten, je doet net alsof je nergens goed in bent voegt ze er aan toe. Stefanie antwoordt sipjes dat er niets is waar ze echt in uitblinkt. Volgens Naomi moet Stefanie echt wel iets vinden wat ze leuk vindt en goed kan. Daarna zal ze zich echt wel beter gaan voelen. Zal het Stefanie lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *